Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ki szokták mondani, vagy jön magától?
Figyelt kérdés
Azt, hogy mióta egy pár két személy,, hogyan lehet eldönteni? Kimondjuk, hogy akkor most együtt vagyunk? VGA y a férfi kérdezi meg a lányt, hogy lesz-e a barátnője? Vagy pár randi után ez magától értetődő?
Én eddig háromszor randiztam, jól elvagyunk együtt, sokat beszélgetünk, csókolóztunk is. De nem tudom, hogy most akkor együtt vagyunk, vagy mi a helyzet? Én a lány vagyok, 21 éves.
2018. jan. 3. 12:16
1/15 Noblesse Oblige válasza:
Mi kimondtuk a solgokat. Ő szerelmet vallott és megkérdezte, hogy leszek-e a barátnője. Igent mondtam és onnantól járunk.
2/15 anonim válasza:
Igen, ahogy mondod. Vagy kijelentitek mindketten, vagy megkérdezed hogy akkor most mi van kettőnkkel, járunk? Bármilyen forma lehetséges.
3/15 anonim válasza:
Ő nem utalt rá, hogy a randizgatástól komolyabbat szeretne? Hány éves?
4/15 A kérdező kommentje:
Komolyabban nem beszéltünk erről. Egyszer hazahozott a randiról, és mondtam hogy jöjjön fel. De mivel a szüleim is itthon voltak, elutasította, nő dván, nincs még kész ismerkedni. Talán ez azt jelentheti, hogy a kapcsolatra sem. Nem tudom. 26 éves egyébként.
2018. jan. 3. 12:39
5/15 anonim válasza:
Vissza gondolva, egy nőtől sem kérdeztem meg és ők sem tőlem. A kötődésből nagyon egyértelmű volt. Ahol nem volt egyértelmű, ott randik sem voltak, max 1-2.
6/15 anonim válasza:
A nő dönti el, hogy mikortól kapcsolat(hiszen főleg tőle függ), a férfi csak egyetért, vagy nem.
7/15 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket sose értettem... Nekem eddig minden kapcsolatomnál teljesen egyértelmű volt, hogy az első csóktól kezdve egy pár vagyunk.
8/15 anonim válasza:
Volt, aki már-már lánykérés módjára megkérdezte, de a többség nem ilyen. Ez kialakul, a randikat még nem nevezném kapcsolatnak, szerintem mikor már ott tart a kapcsolat, hogy lelkileg is megosztjátok egymással a dolgaitokat, közösen terveztek, sok időt töltötök egymásnál, nem csak ilyen formális helyeken randiztok, az már egy kapcsolat. Az nálam nem számít kapcsolatnak, hogy valakivel párszor beülünk kávézni és megcsókol... De van, akinél már az is az.
9/15 anonim válasza:
8 "Az nálam nem számít kapcsolatnak, hogy valakivel párszor beülünk kávézni és megcsókol.."
???? Lazán kávézgatsz, csókolózol, akikkel úgy nem is akarsz semmi kapcsolatot?:)) Jó 2018 van:))
10/15 anonim válasza:
De mi a túróért smárolna bárki olyannal, akitől nem akar semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!