Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ki szokták mondani, vagy jön magától?
Azt, hogy mióta egy pár két személy,, hogyan lehet eldönteni? Kimondjuk, hogy akkor most együtt vagyunk? VGA y a férfi kérdezi meg a lányt, hogy lesz-e a barátnője? Vagy pár randi után ez magától értetődő?
Én eddig háromszor randiztam, jól elvagyunk együtt, sokat beszélgetünk, csókolóztunk is. De nem tudom, hogy most akkor együtt vagyunk, vagy mi a helyzet? Én a lány vagyok, 21 éves.
Ja, mondjuk az is hozzá tartozik, hogy én sose jönnék össze ilyen "jött-menttel", akit csak alig ismertem meg.
Az én kapcsolataim barátságból alakultak ki, ott a csók már egyértelmű volt mindig.
Ilyet még életemben nem hallottam, hogy a szimpátia jele :D Akkor a haverjaikat is lesmárolják? A normális tanáraikat? Rokonokat? Kedves idős néniket?
Az mondjuk szép lehetett... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!