Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt ki szokták mondani, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ki szokták mondani, vagy jön magától?

Figyelt kérdés

Azt, hogy mióta egy pár két személy,, hogyan lehet eldönteni? Kimondjuk, hogy akkor most együtt vagyunk? VGA y a férfi kérdezi meg a lányt, hogy lesz-e a barátnője? Vagy pár randi után ez magától értetődő?

Én eddig háromszor randiztam, jól elvagyunk együtt, sokat beszélgetünk, csókolóztunk is. De nem tudom, hogy most akkor együtt vagyunk, vagy mi a helyzet? Én a lány vagyok, 21 éves.

2018. jan. 3. 12:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem.:) Aztán rájöttem, hogy a világ nem egészen úgy működik... Főleg, mikor a csók után elindul a "kapcsolat" a lejtőn és jön az "aludjunkmaegyütt" meg a "majd meglátom, hogy akarok-e második randit". Eleinte nálam is a csóknál kezdődött a kapcsolat. Aztán a srácok felvilágosítottak, hogy ez még semmi, csak ismerkedés és a szimpátia jele. :D Nem engem kell lehurrogni. Azóta nem vagyok naiv, hogy erre tegyem egy kapcsolat elejét, mert még én leszek kiröhögve, hogy mit gondoltam.
2018. jan. 3. 18:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Ja, mondjuk az is hozzá tartozik, hogy én sose jönnék össze ilyen "jött-menttel", akit csak alig ismertem meg.

Az én kapcsolataim barátságból alakultak ki, ott a csók már egyértelmű volt mindig.

Ilyet még életemben nem hallottam, hogy a szimpátia jele :D Akkor a haverjaikat is lesmárolják? A normális tanáraikat? Rokonokat? Kedves idős néniket?

2018. jan. 4. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanezt kérdeztem tőle.:D Nem volt amúgy jött-ment, de tény, hogy nem barátságból "alakult ki", jobban preferálom én is azt... Lényeg a lényeg, hiába passzolt minden, sőt, hiába volt olyan is, hogy az illető a sokadik randin csókolt meg, ahol joggal lehetne feltételezni, hogy ez már valami, nem. Az nem volt semmi. Ezt az is igazolja, hogy másnap visszament az exéhez. :D Nem hittem volna, hogy "ennyire rosszul csókolok"...:DD
2018. jan. 4. 13:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Az mondjuk szép lehetett... :D

2018. jan. 4. 14:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor lesz pár két személy, ha kirakják facebookra, hogy kapcsolatban, és be is jelölik, hogy ki kivel, és kiteszik az idővonalra, mert ami nincs facebookon, az nem történt meg :)
2018. jan. 4. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!