Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányokat már nem érdeklik a normális, átlagos (külsejű) fiúk?
Még nem volt soha barátnőm, mivel eléggé visszahúzódó, talán túlságosan is komoly ember vagyok. Aztán nemrég bepróbálkoztam egy lánynál, ki tetszett, de lepattintott, mert hogy én nem vagyok páwafiú. Oké. Utána bepróbákoztam még egy lánynál, ő azért pattintott le, mert nem tetszettem neki. Aztán pár hét múlva látom IWIW-en, ahogy pózol a páwafiújával.
És akkor felmerült bennem a kérdés, hogy a mai lányok csak ezekre a vasalthajú, üresfejű, bunkó köcsögökre buknak? Pff...
Ha ez így van, akkor sajnos nekem nem igen lesz bnőm, pedig én azt vallom, hogy a belső, legalább annyira fontos, mint a külső.
Szerintetek, hogy van ez? (főként a lányok véleménye érdekelne)
Vannak még normális lányok, nem kell elkeseredni. Csak rossz helyen keresgélsz.
Holdtündér
Idősebb nőkkel kezdj. Ők már gondolkozni is tudnak. Vagy ismerkedj máshol. Szerintem te is a "páwalányokat" veszed észre, keress kicsit visszahúzódóbbat.
*nem egy, na megszületett :D
Amúgy ti is birkák vagytok, én pl tök boldog lennék egy átlag sráccal, de csak futtok a plázacicusok után. Nem lesz bárkinek "páwafiúja", mint ahogy neked se lesz olyan barátnőd.
Minden nap itt a kérdés, hogy jaj nincs barátnőm, csak azoknak a vasalt hajúakak. Sherlock holmes logikámat előkapva rájöttem mi a baj: Mindenki a gép előtt ül és panaszkodik, ahelyett, hogy tenne valamit. Értem is, hogy miért, ismerkedni csak a "gyűlölt" menők járnak. Én se megyek mielőtt támadásnak veszed, hiszen a vasalt hajúak nem kellenek, a többiek meg úgysem járnak el sehova.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!