Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért változott meg a tinder?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg a tinder?

Figyelt kérdés
Régebben, mikor használtam, konkrétan az összes pasival matcheltem. Mostanában sokkal kevesebbel szoktam és kb 80%-ban külföldieket dob fel, pedig én kapcsolatot keresek, nem kalandot. Elő kéne fizessek rá, hogy megint több matchem legyen?

2018. jan. 2. 08:12
1 2
 11/13 Diavolino44 ***** válasza:

Hagyjatok, a tipikus egonovelo tinder pitsa.

Persze kapcsolatot keresel, s miota vagy fent?

1 honapja? 2 honapja?

Hany matched volt? A sejtesem h minimum 500. Aki ennyibol nem tud valasztani az olvassa el az elso mondatot a kommentbe.

2018. jan. 2. 10:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Napi egy szuperlájk még mindig ingyenes, ahogy régen is volt. Viszont nekem is kevesebb matchem van egy ideje. Valószínű az lesz amit mások is írtak, hogy újra kell regelni.
2018. jan. 2. 22:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kicsit irányítva van az oldal , nem megy az ismerkedés egyik napról a másikra!!:(

Ha bejelöltek engem azaz 👍like... persze én ezt nem láthattam hogy ki , mert titkosítva volt, én raklukeltem ugyan úgy, írtam is neki de semmi válasz nem jött...:(

Sokaktol hallom hogy nincsenek megelégedve, pénzt akarnak akkor lehet hogy jobb lesz.....

2018. jan. 3. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!