Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinder új match-és jelez, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder új match-és jelez, de tinder goldot kér, ez mi?

Figyelt kérdés
Kaptam már több olyan match-et,hogy kéri a tinder gold előfizetést. Ez valami reklám?

2018. jan. 1. 01:27
 1/8 Clay Morrow ***** válasza:
100%

Ajánlom, hogy olvasd el figyelmesen és értelmezd mit ír ott.

Az azt jelenti, hogy már valaki jobbra húzott téged, még mielőtt neked mutatta volna. Ha megtalálod és jobbra húzod akkor match lesz. Azaz ő lájkolt téged először, egyértelműen ha te balra húzod eltűnik a kikockázott képe.

2018. jan. 1. 01:31
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Nem jelent semmit, ez csak a tinder csapdája, hogy előfizess .
2018. jan. 1. 01:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez a super like jelzése?
2018. jan. 1. 01:36
 4/8 Clay Morrow ***** válasza:
100%

Könyörgöm, az első mondatban lévő tanácsomat se fogadtad meg!

A második tévedésben él. Ajánlom, hogy még egyszer olvasd el amit írtam.

Kikockázva jelent meg a képe a párok közt? - Azt jelenti, hogy ő már jobbra húzott téged és te még nem reagáltál semmit rá. Ha megtalálod és jobbra húzod rögtön kiadja, hogy párban álltok. Mi olyan nehéz felfogni ?

És nyugi, ha férfi vagy nem fogsz te super like-ot kapni.

2018. jan. 1. 01:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor is csapda, mert nekem a kikockázott embert sose adja be a párkeresőben. 1 hónapja ugyanaz a kikockázott ember van ott. Ha tényleg jobbra húzott volna, akkor megjelenne a párkeresőben. Ez csak a tinder csapdája, hogy az ember előfizessen rá.

2018. jan. 1. 01:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Elolvastam mindenki hozzászólását többszöri is. Én úgy tudom, hogy az egyszerű jobbra húzást még nem dobja fel a másik félnek a Tinder. Csak a szuper like esetén van lehetőség írni egyből. Javítsatok ki, ha tévedek, de én ezt olvastam az alkalmazásról. Akkor mégis hogy lehet?
2018. jan. 1. 02:57
 7/8 Clay Morrow ***** válasza:

Lehet kiesett a távolságból azóta, így már nem dobja fel. Ha épp átutazóban volt és azóta jóval messzebb van vagy te, akkor lehetséges, hogy emiatt nem dobja ki.

Én mikor először nekifogtam nekem sem úgy jelezte, pedig volt aki hamarább húzott jobbra s nem mutatta ott. Ha super like-al jön létre a match, akkor van egy kék csillag a név mellett. Nekem is jelezte párszor kikockázva, majd ha match lett belőle egyiknek sem volt csillag a nevénél.

Azt már nem tudom, hogy nekik csillag jelenik-e meg az én nevemnél.

Jó lenne ha egy nőci is válaszolna, mert neki kb. végtelen kikockázott képű kéne legyen, hogy megerősítse vagy cáfolja. Bár ha van időd és kedved, csinálj női fiókot és máris hamarább rájössz.

2018. jan. 1. 12:23
 8/8 WheneverYouWant ***** válasza:

Ezt a távolságos dolgot szeretném megcáfolni. Nekem is volt ilyen kikockázott kép és nagyon egyszerű volt rájönni hogy ki az mert feldobott a képek között valakit aki 88km-re volt... nekem 50 volt maxra beállítva. Szóval ha messzebb is van fel kell dobnia neki.

Viszont ha egyszerre több van és találtál egyet és a kockás kép nem tűnik el akkor van még több is.

Az első 10-15 személy között ezeket fel szokta dobni.

2018. jan. 24. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!