Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha fingottam?
Figyelt kérdés
Amikor be ültünk a kocsiba megcsapott a fingszak . Nem tudom ki volt , de lehet , hogy én , bár nem éreztem kényszert , hogy kellene finganom . Szerintetek ciki ? Másfél percig csönd volt , szerintem egyikünk se tudja ki volt , de akkor is nagyon ciki . Nem volt hangja , de szaga igen .2017. dec. 28. 11:57
11/20 anonim válasza:
Ez az. Ha hangtalan, akkor is érzed, hogy TE voltál (ha te voltál).
12/20 anonim válasza:
Te a férfi v a nő vagy a történetben? Csak kíváncsi vagyok.
13/20 A kérdező kommentje:
Nő
2017. dec. 28. 13:07
14/20 anonim válasza:
Nincs is jobb annál mint fing szagban csókolózni!
15/20 anonim válasza:
Hát ha még csók is volt utána, akkor legközelebb tessék egyfolytában fingani, azonnal el is vesz feleségül...😀
16/20 anonim válasza:
Most vicc nélkül: ha nem érzed, hogy kicsusszan a fing, nem félsz, hogy egyszer több csúszik ki?
17/20 A kérdező kommentje:
Attól nem félek , viszont ez nagyon kellemetlen számomra , de nem tudom , hogy mit tehetnék ellene .
2017. dec. 28. 13:33
18/20 anonim válasza:
Mivel nem vagy benne biztos, hogy Te voltál, lehet, hogy ő volt..Szóval ezen kár stresszelni. Volt ami volt, lesz ami lesz.
19/20 anonim válasza:
Amúgy régen jártatok? Szerintem akkor imseritek már egymást annyira, hogy az ilyen dolgokat elengeditek :)
20/20 anonim válasza:
Szégyelld magad, még én is éreztem. Majd lefordultam a székről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!