Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy én mindenért küzdök és meg teszek mindent, hogy megkapjam, kivéve a nőket?
Kissé furcsa a felfogásod, de nem baj. A nőért nem küzdeni kell, nem egy trófea. Ebben az esetben hódításról beszélünk.
30f
3
Én így csinálom már egy ideje, hiszen voltak pofára eséseim, és már úgy látom, hogy ha egy nőnél van esélyem, akkor úgyis egyértelmű jeleket ad majd, és nem nekem kell az ismerkedés 99%-at lebonyolítanom és mehet az 50-50 részvállalással.
2
Nem is úgy értem, hogy küzdünk és vért izzadunk. Erőltetve nem is működik a dolog. Úgy értettem, hogy ha ráírunk és valami kifogást hoz fel, akkor hanyagolni kell a dolgot mert ha lenne érdeklődés a részéről, akkor lemondaná a programját, és/vagy rögtön ajánlana egy új időpontot amikor ráér.
6
Amint említettem fentebb, például az, ha ajánl időpontot amikor jó neki. Illetve nem hangzanak el kifogások amikor talira hívod. Magyarán nyitott a talira és az ismerkedés folytatására. A kifogás az egyértelmű visszautasítás nálam.
9
Egyébként őszinte leszek, sosem kaptam olyan jeleket, amelyek egyértelműnek tűntek. Meg nem tudom, hogy ilyenek egyáltalán vannak-e. Lehet, csak én láttam bele dolgokat, nem tudom. Max sejtéseim voltak, hogy vajon tetszem az illető lánynak vagy sem. Sosem tudtam ezt biztosra.
De úgy vélem, hogy ha valakinek biztosra tetszem, akkor egyértelmű jeleket fog adni. Mint például megfogja a kezem, mondja milyen jóképű vagyok, kipirul amikor hozzám beszél és kitágul a pupillája, esetleg rám mászik és lesmárol. Ezek még nem történtek meg velem, de gondolom ezek az egyértelmű jelzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!