Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki mindenért téged okol, szerintetek nem ő maga a probléma forrása?
Az emberi kapcsolatok sosem feketék vagy fehérek.
Nincs olyan, te vagy a hibás vagy ő. Valamilyen szinten ti alakítjátok a dolgaitokat, mindketten benne vagytok, a legdurvább esetben is 60:40 arányban hibás valaki (ha másban nem, akkor abban, hogy eltűri, hogy a párja mindenért őt hibáztassa)
Nem, te vagy a hibás.
Én is voltam így, az ex mindent elszúrt, de tényleg, és mikor bosszankodtam, azt mondta én tehetek róla.
De olyan teljesen abszurd dolgokat mondott.
Pl leejtette a 10es tojást, mert trükközni akart vele, és kiakadtam, megpróbálta kihozni, hogy mivel én csak egyik oldalról veszek ki belőle tojásokat, ezért nem nem volt kiegyensúlyozva a tojástartó és ezért rontotta el.
Ha elsőnek téged hibáztatnak, te vagy a béna. Ha egyértelmű lenne, hogy a kiakadást kezdő a hibás, nem akadna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!