Mit tegyek ha mindenért engem hibáztat a vőlegényem?
ma nem mentem suliba mert nem tudtam bejutni a hóvihartól de a párom azzal jön hogy most akkorát csalódott bennem... meg hogy én nem csinálok neki semmi jót de ő kitesz értem mindent és az édesanyámat sértegeti elöttem, nem merek beszólni neki mert nem akarom hogy vége legyen a kapcsolatunknak majdnem két év után... Szerintetek mit tegyek?????????
Help me!!!!!!
Ha most ilyen, késobb rosszabb lesz.
26N
Nemhogy két év, de két évtized után sem szabad hagyni, hogy a másik megalázzon, bántson, sértegessen. Érdekes, hogy nem azt hozod fel indoknak, hogy szereted, hanem a két év együttlétet...
Nem lehet, hogy az egyedülléttől félsz és erre a pasira igazából nincs is szükséged? Ezen érdemes lenne elgondolkoznod, és ha arra jutsz, akkor szakítanod. Minél hamarabb eszmélsz rá, annál könnyebb utána túllépned!
Ha viszont arra jutsz, hogy szereted és vele akarsz maradni, akkor itt az ideje egy komoly beszélgetésnek, mert alá-fölérendelt viszonyra egy egész életet alapozni nagyon ostoba dolog volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!