Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így összejöhetnék egy lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így összejöhetnék egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik, csak nem merek közeledni felé, mert félek a leégéstől. Ezért azt találtam ki, hogy vennék neki egy gyűrűt vagy valami ékszert, és csak úgy egyszerűen odaadnám neki a buszon.

Szerintetek bejönne?

2010. jún. 3. 14:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Akkor mit tanácsolsz, mit tegyek?
2010. jún. 3. 15:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Egy ékszernek főként egy gyűrűnek már nagyobb jelentősége van, azért sem fogja elfogadni, mert mindenki megkérdezné tőle, h hát ez meg honnan?? kitől?? ő meg mit mondana szerinted, hát a buszon kaptam egy vadidegentől? szóval felejtsd el ezt nagyon gyorsan!!
2010. jún. 3. 15:26
 13/21 A kérdező kommentje:
De akkor mégis mit tegyek?
2010. jún. 3. 15:28
 14/21 anonim ***** válasza:

Szimpla beszélgetést kezdeményezz vele - nem ismerlek nem tudom milyen "indokkal" tudnál odamenni hozzá

írd le hány éves vagy

Amúgy ha első pár lánynál semmi se jön össze nem kell feladni - oldani kell a gátlásaidat - beszélgess sok lánnyal - az lenne a legjobb ha lenne egy lány barátod aki tanácsot adna - öltözködés - alapvető ápoltság - vagy bármi másban

ÉS akkor nagyobb sikereid lesznek a jövőben

22F

2010. jún. 3. 15:29
 15/21 anonim válasza:
Én nem értelek téged nem mersz odamenni hozzá de máris ékszert akarsz neki venni. A lány azt fogja hinni hogy pénzért meg akarod őt venni. De miért nem mersz odamenni hozzá?
2010. jún. 3. 15:29
 16/21 A kérdező kommentje:
Mert ha odamegyek, és elutasít vagy bármi ilyen lenne, akkor éghetne a pofám ég 2 éven át a buszon + a suliban. Ezért.
2010. jún. 3. 15:33
 17/21 anonim ***** válasza:

Akkor sajnáltasd magad és ne menj oda hozzá még vagy 2 évig - hátha addig találkozik egy tökösebb sráccal

22F

2010. jún. 3. 15:35
 18/21 anonim válasza:
Aki utánnam írt annak igaza van a 15:35-ös-nek. Egyetértek vele.
2010. jún. 3. 15:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Az hogy gyűrűt adsz neki nem garantálja azt, hogy nem koccoltat le. Sőt! Szóval szerintem is menj oda hozzá barátkozni, nem kell rögtön letámadni az érzelmeiddel, csak beszélgetni, hogy mizu stb...majd jön magától és még jól is alakulhatnak a dolgaitok. Bátorság, hajrá!!
2010. jún. 3. 15:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Menj oda, beszélgess vele, amennyit csak tudsz. Ha nem akar lerázni akkor lehet bejössz neki és akkor minél többet beszélgess vele, menjetek el ide-oda kettesben, aztán majd alakul.

Ha meg nem jössz be neki akkor jobb esetben diszkréten leráz. Nem gáz az hidd el, egy próbát megér.

21F

2010. jún. 3. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!