Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így összejöhetnék egy lánnyal?
Van egy lány aki tetszik, csak nem merek közeledni felé, mert félek a leégéstől. Ezért azt találtam ki, hogy vennék neki egy gyűrűt vagy valami ékszert, és csak úgy egyszerűen odaadnám neki a buszon.
Szerintetek bejönne?
lol elképzeltem hogy odamész a buszon hozzá és az ölébe dobod :D
amugy szerintemis menj oda kérdezd meg mennyi az idő utána beszélgess vele.
A lány enyhén szólva meglenne rémülve és félne tőled - soha nem keresné a társaságod - ezt felejtsd el :) de gyorsan
22F
Miért lenne ettől megrémülve? lol
Olyan ijesztő ajándékot kapni?
Szerintem az jönne be neki, ha összeszednéd a tökeidet a mackónadrágból, és szépen egyszerűen odamennél hozzá. Minél hamarab megteszed, annál több idiőd marad később gyakorolni, és annál ügyesebben megy majd később. Szóval ne trükközz, hanem menj oda. Ne ékszerrel akard megvásárolni a figyelmét, neked magadnak kell azt elnyerni, ha később komoly és normális kapcsolatokat akasz.
Szóval szedd össze magad. Mégis, mi a legrosszabb ami történhet?!
Pár kellemes mondat után azt mondja, hogy szia. HÚÚÚ érdemes ám leizzadni emiatt.
Semmi nem történhet, ami végleges, ami megismételhetetlen, ami bánthat téged. Csak jó élmény lehet, ha más nem, az idő majd azzá teszi.
Hajrá, és vésd az eszedbe: nincs mitől félned.
22F
gyerek fejjel sose fogod megérteni
Ez hogy így tök ismeretlenül adj neki valamit elég szánalom.
Azt hiszed a karjaidba fog ugrani mert adsz neki valamit? rosszul hiszed.
A lánynak is kell a kihívás - ez így kb. mindennek ellent mond. Más lenne ha ismernéd, ha járnál vele vagy nagyon jó barátod lenne - így viszont gáz ötlet.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!