Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a magasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a magasság kérdésröl?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdés és válasz született pro és kontra témában. Nekem az a véleményem, hogy legyen legalább olyan magas mint én. Ez az én privát ízlésem, amit nem tudok befolyásolni. Ma neten ismerkedtem egy sraccal, kiderült hogy alacsonyabb nálam, uh bevallom lekoptattam. Szegény nagyon megbantódott, felszínesnek nevezett. Mivel sajnálom kicsit elgondolkodtam a dolgon: Abban igazat adok neki, hogy felszínes dolog ez alapján nemet mondani, de márészt mit tegyek, ha nekem nem vonzó egy alacsonyabb férfi. (Igen, próbáltam, zavart).

Ti hogy látjátok ezt a kérdést? Szerintem mindkettönknek igaza van, csak az ellentét feloldhatatlan. Ja és csak általánosságban kérdezem, vele kapcsolatban újra így döntenék.

2017. dec. 25. 12:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Legalabb 10 cm-vel legyen magasabb nalam.
2017. dec. 25. 14:18
 12/20 A kérdező kommentje:
En nem erzem, hogy nem mondtam volna igazat. En allitom, hogy nem csak a 190 centis pasiknak lehet nöjük, es hogy a külsö nem minden. De nalam legyen magasabb a pasi ( en nöben eleg maganak szamitok). Nem 35 centivel, hanem mondjuk min. 2-vel. Szoval aki 170 cm az szerintem nem jogosan sertödik meg, ha en a 174 centimmel nemet mondok. Vagyis olyan szempontbol igaza van, hogy egy olyan tulajdonsaga alapjan iteltem el, amiröl nem tehet. Masreszt viszont nekem meg ilyen az izlesem, amiröl meg en nem tehetek. Ezt ertettem az ellentet alatt.
2017. dec. 25. 14:37
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem felszínes dolog emiatt nemet mondani.

Nem jön be ha alacsonyabb nálad és kész, nem éreznéd jól magad mellette, zavarna stb.

Ennyiből lehetne az is felszínes, ha valaki tök jól elvan egy nővel, de amint kiderül, hogy 120 kg, lekoptatja. Vagy ezt meg meg kellene érteni, de az meg gáz, ha azért nem vagy valakivel, mert x cm-el alacsonyabb?

Hadd döntse már el mindenki, hogy kivel jön össze.

2017. dec. 25. 14:50
 14/20 anonim ***** válasza:

"En nem erzem, hogy nem mondtam volna igazat. "

Nem rólad beszéltem,hanem egy jelenségről,amit a nők akkora része csinál,hogy az csalóka képet fest le a valódi vágyaikról. Értelmezd is a szöveget,ne csak inger alapon reagálj.

2017. dec. 25. 15:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted...mondok egy példát. Anno ismerkedtem egy csajjal...kérdezte, hogy 185 cm- és csajjal nem lesz rossz randizni? Mondtam nem, én is annyi vagyok. Aztán a randin rájöttem, hogy túl magas, " kicsinek" éreztem magam. Nem is lett folyt
2017. dec. 25. 15:10
 16/20 A kérdező kommentje:
dolus directus: Benned miert van ennyi harag?
2017. dec. 25. 15:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Engem is zavarna. 175 centi vagyok, mit kezdjek egy 160-165 centis fiúval? :D legyen nálam magasabb, vagy legalább akkora mint én.
2017. dec. 25. 15:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem vagy felszines.
2017. dec. 25. 16:38
 19/20 anonim ***** válasza:
167 cm vagyok. Nekem 164-170 ig jöhetnek a pasik. A magasabbak már nem vonzanak. Számomra egyáltalán nem probléma ha kisebb kicsivel egy férfi nálam. Csak szerintem pont hogy őket zavarná egy magasabb nő. Talán nem lenne biztonság érzetük, félnének, hogy idővel úgyis lelépnék egy magasabbal, pedig nem. 😕
2017. dec. 26. 08:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen felszínes vagy. De ez főleg a társkeresőző és gyakoris nőkre jellemző.

Mert valahogy mégis nem rendkivüli nagyon ritka látvány az olyan pár, ahol a nő a magasabb és a férfi az alacsonyabb, munden nap látni. De azok felnőtt értelmes emberek, nem a neten szocializálödtak és keresnek párt, és normálisabb értékrendet is képviselnek.

2017. dec. 27. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!