Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a magasság kérdésröl?
Nagyon sok kérdés és válasz született pro és kontra témában. Nekem az a véleményem, hogy legyen legalább olyan magas mint én. Ez az én privát ízlésem, amit nem tudok befolyásolni. Ma neten ismerkedtem egy sraccal, kiderült hogy alacsonyabb nálam, uh bevallom lekoptattam. Szegény nagyon megbantódott, felszínesnek nevezett. Mivel sajnálom kicsit elgondolkodtam a dolgon: Abban igazat adok neki, hogy felszínes dolog ez alapján nemet mondani, de márészt mit tegyek, ha nekem nem vonzó egy alacsonyabb férfi. (Igen, próbáltam, zavart).
Ti hogy látjátok ezt a kérdést? Szerintem mindkettönknek igaza van, csak az ellentét feloldhatatlan. Ja és csak általánosságban kérdezem, vele kapcsolatban újra így döntenék.
Szerintem nem felszínes dolog emiatt nemet mondani.
Nem jön be ha alacsonyabb nálad és kész, nem éreznéd jól magad mellette, zavarna stb.
Ennyiből lehetne az is felszínes, ha valaki tök jól elvan egy nővel, de amint kiderül, hogy 120 kg, lekoptatja. Vagy ezt meg meg kellene érteni, de az meg gáz, ha azért nem vagy valakivel, mert x cm-el alacsonyabb?
Hadd döntse már el mindenki, hogy kivel jön össze.
"En nem erzem, hogy nem mondtam volna igazat. "
Nem rólad beszéltem,hanem egy jelenségről,amit a nők akkora része csinál,hogy az csalóka képet fest le a valódi vágyaikról. Értelmezd is a szöveget,ne csak inger alapon reagálj.
Igen felszínes vagy. De ez főleg a társkeresőző és gyakoris nőkre jellemző.
Mert valahogy mégis nem rendkivüli nagyon ritka látvány az olyan pár, ahol a nő a magasabb és a férfi az alacsonyabb, munden nap látni. De azok felnőtt értelmes emberek, nem a neten szocializálödtak és keresnek párt, és normálisabb értékrendet is képviselnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!