Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a magasság kérdésröl?
Nagyon sok kérdés és válasz született pro és kontra témában. Nekem az a véleményem, hogy legyen legalább olyan magas mint én. Ez az én privát ízlésem, amit nem tudok befolyásolni. Ma neten ismerkedtem egy sraccal, kiderült hogy alacsonyabb nálam, uh bevallom lekoptattam. Szegény nagyon megbantódott, felszínesnek nevezett. Mivel sajnálom kicsit elgondolkodtam a dolgon: Abban igazat adok neki, hogy felszínes dolog ez alapján nemet mondani, de márészt mit tegyek, ha nekem nem vonzó egy alacsonyabb férfi. (Igen, próbáltam, zavart).
Ti hogy látjátok ezt a kérdést? Szerintem mindkettönknek igaza van, csak az ellentét feloldhatatlan. Ja és csak általánosságban kérdezem, vele kapcsolatban újra így döntenék.
Nem foglalkoztatott még ez a kérdés komolyabban. Egy nő legyen alacsonyabb nálam de ne 30-40 cm-el. Ezek mellett nagyon vonzónak találom a magas nőket, persze csak ha a testsúly is arányos a magassághoz, egy nagyon magas de nagyon vékony nő valószínűleg már nem jönne be.
185 vagyok
Én a másik véglet vagyok, imádom a magas (175-190) lányokat :D
186
"csak az ellentét feloldhatatlan"
Az ellentét abból fakad,hogy valamelyik fél nem mond igazat. Igazából nem is ellentét ez. Nagyon egyszerű kideríteni mi a probléma.
Az alacsony férfi folyton folyvást azt a megerősítést kapja a nőktől (és itt a nőkön van a hangsúly),hogy nem a magassága számít,ha az egyéb tulajdonságai megfelelőek. Aztán hamar kiderül a valóság mérlegén,hogy a gyakorlatban éppen ezért utasítják őt el és teszik őt barátzónába jobb esetben (már ha jónak lehet azt nevezni). Tehát két dolog ütközik: a nők elképzelt idilli képe önmagukról,hogy nem akarnak "felszínesnek" tűnni,ezért szépítik mindig a párkapcsolati preferenciájukat. A másik pedig a valóság,amikor csak kivételes esetben látsz párokat,ahol a férfi alacsonyabb,ahhoz képest,hogy mennyiszer hallja az ember a nőktől,hogy nem számít a magasság.
A probléma a nők oldalán pattog,mert sok férfit,aki a valóságban nem válogathat,elhitetnek azzal,hogy ő is ugyanolyan jó pálya nekik,hiába alacsony,szegény vagy ki tudja mi.
Ennek pedig csak akkor lesz vége,ha nem azt mondják,ami jól hangzik,hanem,ami a valóság.
Szerintem semmit nem jelent ha a pasi alacsonyabb. Ismeröseim, söt rokoni tarsaságba is van hogy a ferfi alacsonyabb, es semmi gond nincsen.
Itt vagyok en pl, 200cm vagyok, még sincs barátnöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!