Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a magasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a magasság kérdésröl?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdés és válasz született pro és kontra témában. Nekem az a véleményem, hogy legyen legalább olyan magas mint én. Ez az én privát ízlésem, amit nem tudok befolyásolni. Ma neten ismerkedtem egy sraccal, kiderült hogy alacsonyabb nálam, uh bevallom lekoptattam. Szegény nagyon megbantódott, felszínesnek nevezett. Mivel sajnálom kicsit elgondolkodtam a dolgon: Abban igazat adok neki, hogy felszínes dolog ez alapján nemet mondani, de márészt mit tegyek, ha nekem nem vonzó egy alacsonyabb férfi. (Igen, próbáltam, zavart).

Ti hogy látjátok ezt a kérdést? Szerintem mindkettönknek igaza van, csak az ellentét feloldhatatlan. Ja és csak általánosságban kérdezem, vele kapcsolatban újra így döntenék.

2017. dec. 25. 12:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én szeretem fizikálisan kisebbnek érezni magam nőként. Tehát nem szeretnék magasabb lenni.
2017. dec. 25. 12:54
 2/20 anonim ***** válasza:
180 ffi...bejonnek a 150esek :)
2017. dec. 25. 12:56
 3/20 anonim ***** válasza:
Nekem csak annyi megkötésem van, hogy nálam ha csak egy centivel is, de magasabb legyen. 164 cm vagyok
2017. dec. 25. 13:03
 4/20 anonim ***** válasza:

Nem foglalkoztatott még ez a kérdés komolyabban. Egy nő legyen alacsonyabb nálam de ne 30-40 cm-el. Ezek mellett nagyon vonzónak találom a magas nőket, persze csak ha a testsúly is arányos a magassághoz, egy nagyon magas de nagyon vékony nő valószínűleg már nem jönne be.

185 vagyok

2017. dec. 25. 13:04
 5/20 anonim ***** válasza:

Én a másik véglet vagyok, imádom a magas (175-190) lányokat :D

186

2017. dec. 25. 13:07
 6/20 anonim ***** válasza:
91%
A 156 centimmel sosem volt ilyen problémám, nincs olyan pasi, aki alacsonyabb nálam. :D Viszont így nálam pont a magas pasik vannak kilőve. Megijesztenek, nem is látom őket rendesen innen lentről. :D A tűréshatárom 175-180 centi maximum.
2017. dec. 25. 13:16
 7/20 anonim ***** válasza:
160 cm vagyok és maximum 185 cm-ig jöhet szóba férfi, mert nem szeretném, ha elgémberedne a nyakam. :-) De nálam ne legyen alacsonyabb. :-)
2017. dec. 25. 13:18
 8/20 anonim ***** válasza:
30%

"csak az ellentét feloldhatatlan"

Az ellentét abból fakad,hogy valamelyik fél nem mond igazat. Igazából nem is ellentét ez. Nagyon egyszerű kideríteni mi a probléma.

Az alacsony férfi folyton folyvást azt a megerősítést kapja a nőktől (és itt a nőkön van a hangsúly),hogy nem a magassága számít,ha az egyéb tulajdonságai megfelelőek. Aztán hamar kiderül a valóság mérlegén,hogy a gyakorlatban éppen ezért utasítják őt el és teszik őt barátzónába jobb esetben (már ha jónak lehet azt nevezni). Tehát két dolog ütközik: a nők elképzelt idilli képe önmagukról,hogy nem akarnak "felszínesnek" tűnni,ezért szépítik mindig a párkapcsolati preferenciájukat. A másik pedig a valóság,amikor csak kivételes esetben látsz párokat,ahol a férfi alacsonyabb,ahhoz képest,hogy mennyiszer hallja az ember a nőktől,hogy nem számít a magasság.

A probléma a nők oldalán pattog,mert sok férfit,aki a valóságban nem válogathat,elhitetnek azzal,hogy ő is ugyanolyan jó pálya nekik,hiába alacsony,szegény vagy ki tudja mi.

Ennek pedig csak akkor lesz vége,ha nem azt mondják,ami jól hangzik,hanem,ami a valóság.

2017. dec. 25. 13:18
 9/20 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit nem jelent ha a pasi alacsonyabb. Ismeröseim, söt rokoni tarsaságba is van hogy a ferfi alacsonyabb, es semmi gond nincsen.

Itt vagyok en pl, 200cm vagyok, még sincs barátnöm...

2017. dec. 25. 13:20
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom feltűnt-e neked kedves kérdező, de alapvetően nem az a probléma, hogy a csajok nem jönnek össze TŐLÜK alacsonyabb pasival. Abszolút nem tudom őket hibáztatni, nem is illenénk össze és talán még engem is zavarna pedig én aztán nagyon magabiztos ember vagyok. A probléma általában az, hogy a csajok úgy en bloc az átlagmagassághoz (175) viszonyított relatívan alacsony pasikat nem tekintik potenciális férfinak függetlenül attól, hogy az illető csaj 158 vagy 168 cm magas. Ezért sem meglepő, hogy rengeteg társkereső oldalon minimális magasságnak a 175 esetleg 180 centit adják meg, mert a nők is tisztában vannak azzal mekkora a magyar férfiátlag és hogy nézne már ki ha a pasijuk "rosszabb" lenne az átlagtól. És ezt szinte minden csaj így gondolja. De ez általában igaz egyéb tulajdonságokra is (testsúly, fizetés, manapság a diploma megléte) csak nem annyira hangsúlyos, mint a magasság, ami kb. az a kategória a férfiaknak, mint a nőknek a csinosság/karcsúság. Én pl. 170 vagyok és a legdurvább elutasításokat kivétel nélkül 165-nél alacsonyabb csajoktól kaptam és egy 174 centis csaj állt a legközelebb ahhoz, hogy elvegye a szüzességemet (nem vicc).
2017. dec. 25. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!