Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire szűkíti le a kört,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szűkíti le a kört, ha elvárom, hogy legalább 300 ezret keressen a nő?

Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 23:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
20 asnak, azért megnéznélek retkes mocskos vállalkozóként ahogy kicsengeted a minimált az alkalmazottaidnak! Legyél vállalkozó! Tessék itt a lehetőség! Ja hogy nem vagy az?? Vajon miért?
2017. dec. 25. 10:55
 52/61 anonim ***** válasza:

46nak

Vagy volt egy jo vallakozasa de valami miatt bebukot es mar "tul" idos ujrakezdeni ergo alkalmazott lesz valahol.

47nek

Koszonom :-)

2017. dec. 25. 11:25
 53/61 anonim ***** válasza:
97%

25 éves leszek, mire elvégzem az orvosi egyetemet és kezdő rezidensként hozzám vágnak százvalamennyi nettót :D Egy prosti többszörösét keresi. Akkor a prostit választod?

23/N

2017. dec. 25. 12:31
 54/61 anonim ***** válasza:
91%

Gyakorlatilag nullára szűkíted le ezzel a kört, mert

1) a nők legnagyobb része nem keres nettó 300 felett

2) azok, akik keresnek, valószínűleg rendelkeznek annyi gógyival, hogy ahogy rájönnek, hogy neked csak a pénz számít, nem állnak többé szóba veled

2017. dec. 25. 13:14
 55/61 anonim ***** válasza:
28%
Keresztanyam pl egyszeru fodrasz es megkeres ennyit siman, pedig nem a luxus kategoria a 2500-as ferfi divathajvagassal... 300 korul marad neki tisztan egy honapban. Multi ceget is tudok, ahol a gyakornokok is megkapnak ennyit, itthon. Viszont latom a masik vegletet is. En belelatok mindkettobe. Hogy nincs munka lehetoseg, hogy nemez volt az embereknek lehetoseguk tanulni, orultek, hogy a szakiskolat elvegezhettek, menni kellett dolgozni. Es akkor most vegigrobotolnak 80-90 ezerert harom muszakban szalag mellett egy eletet... Ki kene nyitni a szemeteket, mert sajnos ez utobbi joval gyakoribb, mint a 300 ezres fizetes!
2017. dec. 25. 17:45
 56/61 anonim ***** válasza:

Azt, hogy mennyire szűkíti le a kört, fogalmam sincs. Ha azt nézzük, hogy a magyar átlagfizetés nettó 170 ezer, akkor valószínűleg eléggé.

Én nem keresek meg ennyit, ügyelettel együtt is csak 200 ezer körül van a nettóm. Viszont őszintén szólva nem is szívesen kezdenék olyannal, aki az én fizetésemnek a többszörösét keresi. Hogy miért?

Mert nyilvánvalóan megszokott egyfajta életszínvonalat, ami tőlem távol állna. Neki alap lenne mondjuk, hogy évente két alkalommal elmenjünk nyaralni, de ne kempingbe, hanem mondjuk 4-5 csillagos szállodába, külföldre. Én ezt nem tudnám állni, szóval vagy nem mennénk, amit egy idő után jó eséllyel megunna, vagy pedig ki akarná fizetni az én részem is, ami viszont engem zavarna.

2017. dec. 25. 20:25
 57/61 anonim ***** válasza:

56: Te ugyanúgy előítéletekkel élsz a pénzzel kapcsolatban, mint a kérdező, csak ellenkező irányból.

Nekem például volt olyan párom, aki a töredékét kereste annak, amit én kerestem. Egy csomó dolgot nem csináltunk, például nem jártunk külföldre, maximum ilyen 1 napos Bécs és hasonlók (pedig ő még nálad is rosszabbul keresett, ez belefért neki).

Gyakran jártunk túrázni, utaztunk az országban, és olcsó szállásokon szálltunk meg, semmi 5 csillag, meg wellnes és társai.

Én is kerestem valamikor nettó 110-et, nem arany kiskanállal a számban születtem. Szeretek külföldre menni? Persze! Imádok. Szerettem azt a páromat, aki nem engedhette ezt meg magának!? Mi az hogy, szerelemmel szerettem, őszintén. És ezért gond nélkül mondtam le arról, hogy külföldön lógassam a lábam, találtunk olyan programokat, amik neki is belefértek, mert ő sem szerette azt, ha én fizetem az egészet.

2017. dec. 25. 21:33
 58/61 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nem azt mondtam, hogy soha semmilyen körülmények között nem kezdenék nálam sokkal gazdagabbal, csak hogy nem szívesen. De nyilván nem ezen múlik a dolog.
2017. dec. 25. 22:20
 59/61 anonim ***** válasza:
0%
Emberek nem azért élnek együtt, mert mennyit keresnek. Ez ennél egyszerűbb, ugyanis azért élnek együtt, mert milyen a sex.
2017. dec. 26. 09:40
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
Pajtás egyet ígérhetek neked: ha te így keresel párt boldogtalan leszel! Ha valakit csak azért tudsz megszeretni mert nettó 300 felett van a fizetése, akkor alkalmatlan vagy a társas kapcsolatra! Mi van akkor ha véletlenül 296 ezret hoz haza? Váló ok? De viccet félretéve, akkor keress egy jól futó prostit, mert az többet fog nálad keresni! Csak annyi, hogy mások is használják rajtad kívül, illetve belül! De ez nagyjából igaz lesz akkor is ha egy olyan kapcsolatot keresel, ahol a nő pénze a fontos, nem az, hogy szeret vagy sem! Tudod mi párommal mind a ketten egy gyárban dolgoztunk, de nekem jött egy lehetőség, és tovább mentem 80km-t külföldre! Most a volt havi keresetem havi 9-10 szeresét keresem meg. Ki tudtam vinni a páromat aki mostanra már a feleségem lett, és ő is az áltad leírt összegnek majdnem a háromszorosát keresi meg! De akkor a te logikád szerint csak azért kellett volna elhagynom, mert akkor amikor én kimentem, majdnem az 1 évi fizetését megkerestem 1 hónap alatt??? Tudod nem az volt az első gondolatom! Azon kezdtem agyalni, hogy mennyivel könnyebb lesz így az életünk, és nem azon agyaltam, hogy 5 év után vajon a pénzemért fog szeretni? 18 hónap után tudtam kivinni, de addigra már vettünk saját lakást kp-ra! Meg sem fordult a fejemben, hogy csak a saját nevemre irassam a lakást! Bár azt mondta, hogy legyen az én nevemen, mert ő sajnos nem tudott belerakni semmit! De kérdeztem tőle, hogy szerinted kinek a fizetéséből adtuk fel a csekkeket, kinek a fizujából ettünk,vásároltunk be, stb, amíg az én fizetésemhez 14 hónapig hozzá sem nyúltunk, ott volt a számlámon! Egyértelmű volt a döntés a részemről! Megvettük a lakást, és kettőnké lett! Azóta is boldogan élünk! A mi életünk nem a pénz körül forog, mi a másikat szeretjük, és nem egymás pénzét!
2017. dec. 26. 09:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!