Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szűkíti le a kört, ha elvárom, hogy legalább 300 ezret keressen a nő?
46nak
Vagy volt egy jo vallakozasa de valami miatt bebukot es mar "tul" idos ujrakezdeni ergo alkalmazott lesz valahol.
47nek
Koszonom :-)
25 éves leszek, mire elvégzem az orvosi egyetemet és kezdő rezidensként hozzám vágnak százvalamennyi nettót :D Egy prosti többszörösét keresi. Akkor a prostit választod?
23/N
Gyakorlatilag nullára szűkíted le ezzel a kört, mert
1) a nők legnagyobb része nem keres nettó 300 felett
2) azok, akik keresnek, valószínűleg rendelkeznek annyi gógyival, hogy ahogy rájönnek, hogy neked csak a pénz számít, nem állnak többé szóba veled
Azt, hogy mennyire szűkíti le a kört, fogalmam sincs. Ha azt nézzük, hogy a magyar átlagfizetés nettó 170 ezer, akkor valószínűleg eléggé.
Én nem keresek meg ennyit, ügyelettel együtt is csak 200 ezer körül van a nettóm. Viszont őszintén szólva nem is szívesen kezdenék olyannal, aki az én fizetésemnek a többszörösét keresi. Hogy miért?
Mert nyilvánvalóan megszokott egyfajta életszínvonalat, ami tőlem távol állna. Neki alap lenne mondjuk, hogy évente két alkalommal elmenjünk nyaralni, de ne kempingbe, hanem mondjuk 4-5 csillagos szállodába, külföldre. Én ezt nem tudnám állni, szóval vagy nem mennénk, amit egy idő után jó eséllyel megunna, vagy pedig ki akarná fizetni az én részem is, ami viszont engem zavarna.
56: Te ugyanúgy előítéletekkel élsz a pénzzel kapcsolatban, mint a kérdező, csak ellenkező irányból.
Nekem például volt olyan párom, aki a töredékét kereste annak, amit én kerestem. Egy csomó dolgot nem csináltunk, például nem jártunk külföldre, maximum ilyen 1 napos Bécs és hasonlók (pedig ő még nálad is rosszabbul keresett, ez belefért neki).
Gyakran jártunk túrázni, utaztunk az országban, és olcsó szállásokon szálltunk meg, semmi 5 csillag, meg wellnes és társai.
Én is kerestem valamikor nettó 110-et, nem arany kiskanállal a számban születtem. Szeretek külföldre menni? Persze! Imádok. Szerettem azt a páromat, aki nem engedhette ezt meg magának!? Mi az hogy, szerelemmel szerettem, őszintén. És ezért gond nélkül mondtam le arról, hogy külföldön lógassam a lábam, találtunk olyan programokat, amik neki is belefértek, mert ő sem szerette azt, ha én fizetem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!