Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szűkíti le a kört, ha elvárom, hogy legalább 300 ezret keressen a nő?
Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 23:14
11/61 anonim válasza:
9-es! Mert úgy szép az élet, ha zajlik.
12/61 anonim válasza:
Ezt figyelném utoljára.
Volt barátnőm, aki állami szervnél dolgozott diplomásként éhbérért, de odafigyelt a pénzügyeire, nem szórta a pénzt, volt tartaléka.
Volt barátnőm, aki kollégám volt, multi, kiemelten jó fizetés, jó végén egy vasa nem volt, pedig ő megkereste amit te elvársz.
Szerinted melyik típusú nővel lehet jobban tervezni? Melyik várja el inkább, hogy még te is költs rá (akár erőn felül). A fizetési csekk csak egy szám, jobb egy 300-at kereső nő, aki mellette 350-et költ minden hónapban, és úszik a kártya adósságban, mint egy fele annyit kereső, normálisan gondolkodó, és költő nő?
F
13/61 anonim válasza:
#3: Hol? Ember! Ugyanott nettó 215-tel szúrják ki a szemem.
14/61 anonim válasza:
Biztos van az a sznob nő, akinek ez kell.
15/61 anonim válasza:
Én pályakezdő lány vagyok, sok barátnőm is az, és azt kell mondjam, hogy 28 évesen fogunk körülbelül 5 éve dolgozni, és szerintem sokunknak nem lesz még nettó 300k a fizetése.
16/61 anonim válasza:
Azért 300-at keresni nem ilyen képtelenség, már nem azért. Ha azt mondod, hogy fél milla, akkor azt mondom, oké, az húzós lesz és nagy eséllyel a külföldiek, a mérnökök és a prostituáltak maradnak. :D Kérdés, hogy mit akarsz kezdeni a pénzével, mert ha tőlem várnának el bármilyen fizetést, megmondanám, hogy bogaram, én marhajól kijövök belőle, még félre is tudnék tenni a gyeses-babás időkre, de neked speciel nem terveztem adni, mivel úgy a farkadon kívül a gyerekszülésbe sem sokat teszel bele, szóval igazán nincs is szükséged ellátásra semmilyen állapotodban, amíg le nem rokkansz.:D
17/61 anonim válasza:
Ezzel a kérdező nem csak az életkort szűkíti alaposan, rögtön a szakmát is. Egy rakás szakmában (jelen értéken) sosem fog valaki nettó 300-at keresni.
18/61 anonim válasza:
#16: "Azért 300-at keresni nem ilyen képtelenség, már nem azért..."
Leszólt a páholyból a pórnépnek a hercegnő.
19/61 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy átlagfizetés, de azt sem, hogy csak 1-2 szakmában 1-2 ember keresi meg. Nehéz megkeresni, hogy a fszba ne lenne az? De nem annyira, hogy ne maradjon rá ember elég sok szakmában.
20/61 anonim válasza:
#19: Mégis hol a genyóban keresnek az emberek nettó 300 fölött? Ember. Három millió koldus országa vagyunk, a retkes, féreg, moslék vállalkozók kivétel nélkül mindenkit minimálbérre jelentenek le, a gyárak nettó 220-ért a szart is kipréselik belőled. Diplomások tömkelege panaszkodik, hogy még a nettó 200-at sem éri el a fizetésük. Ember! Biztos, hogy ugyanabban az országban élünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!