Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen az ismerkedés 40 evesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen az ismerkedés 40 evesen?

Figyelt kérdés

Chatteltem par ferfival es hosszas chattelesnek egy a vége , azt akarjak altalaban h feljön hozzam ( elsö talalka nalam legyen ) es akkor mar ha jön szex is legyen mert ekkora utat hadd ne tegyen meghiába ( alt mas varosokban laknak )

Nagyon szeretnek talalkozni de ez a hozzaallas visszatart mert igy egyböl nem tudok ilyen intim lenni valakivel , 5 eve valtam el be vagyok rozsdazva.

Volt kepcsere es videozas ezekkel az egyenekkel , nem tudom meg kene sertödjek ezen vagy egy 40 eves nönek nem kell udvarolni stb , nekem mar nem jar hanem öruljek ha ramneznek vagy fel lehet ezt fogni humorosan?

Tehat nekem konkretan ez volt mutatva mint elvaras igen jön es akkor leteper es annyi .

Kerem valaszoljanak tapasztalt közepkorúak ne tinik ....

Valahogy megalázó helyzet de úgy nez ki nem akarnak fektetni belém több energiat . Vagy alakulhat pozitivan is egy ilyen kapcsolat ?

#elvárás #nagysemmi
2017. dec. 24. 20:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszi.

Az a helyzet h van akivel hónapok óta chettelek es akkor az azt mondja h hiszen ismerjuk mar egymast , nev cim telefonszam ; akkor minek húzni az idöt?

2017. dec. 24. 21:41
 12/19 mikeXxX ***** válasza:
Férfiként mondom aki így indul neki az egésznek az csak kefélni akar szerintem bár annyit hozzá teszek ne is hónapokig kelljen ismerkedni két felnőtt embernek annak sincs sok értelme ! Kellemes ünnepeket ! 38f
2017. dec. 24. 21:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi viszont
2017. dec. 24. 21:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Hat figyelj, ha mas varosokban laknak akkor valahol érthető, hogy nen komolyabb távra terveznek hanem csak egy kicsit szórakozni szeretnének. Azt már neked kell tudni, hogy neked ez jól esik-e, de ha konoly kapcsolatot keresel akkor lehet jobb lenne a lakohelyeden belül keresgelned.
2017. dec. 24. 22:39
 15/19 anonim ***** válasza:

Legfőbb szabály, első találka soha ne a lakásodon legyen! Soha nem tudhatod, ki az, milyen ember. Én első pár alkalommal még a házig sem engedtem jönni, ahol lakom, csak egy közeli helyig kísérhetett.

Ilyen pasit, aki egyből felmenne, merthogy nem éri meg másképp találkoznia veled ne sajnálj. Menjen amerre lát.

40 felett is jár az udvarlás, nem kell hónapokig nézni egymást, de aki sajnál energiát fektetni a kapcsolatba, az hagyni kell menjen. Jó messzire, vissza se nézzen. Majd lesz, akinek fontos leszel.

46N

2017. dec. 25. 06:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy karácsony van, meg szeretet ünnepe, meg stb..., de aki olyan hülye, hogy az első "randin" felenged a lakásába egy netről összeszedett vadidegent, az megérdemli, hogy a baltás gyilkossal hozza össze a véletlen.

40 fölött nem is értem, hogy lehetnek bizonyos emberek ilyen szinten primitívek és ösztönlények.

2017. dec. 25. 09:15
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: Én csak egyet tennék hozzá: Olyan Európa nem b...szott, hogy én elsőre a lakásomba beengedjek valakit. Nem is ismered. Gondolkozz már!!!!!!!!!!!
2017. dec. 25. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:
A másik, ha elsőre dugni akar, akkor menjen kupiba, és fizessen, ennyi.
2017. dec. 25. 10:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek ment a zöld kez
2017. dec. 25. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!