Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen az ismerkedés 40 evesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen az ismerkedés 40 evesen?

Figyelt kérdés

Chatteltem par ferfival es hosszas chattelesnek egy a vége , azt akarjak altalaban h feljön hozzam ( elsö talalka nalam legyen ) es akkor mar ha jön szex is legyen mert ekkora utat hadd ne tegyen meghiába ( alt mas varosokban laknak )

Nagyon szeretnek talalkozni de ez a hozzaallas visszatart mert igy egyböl nem tudok ilyen intim lenni valakivel , 5 eve valtam el be vagyok rozsdazva.

Volt kepcsere es videozas ezekkel az egyenekkel , nem tudom meg kene sertödjek ezen vagy egy 40 eves nönek nem kell udvarolni stb , nekem mar nem jar hanem öruljek ha ramneznek vagy fel lehet ezt fogni humorosan?

Tehat nekem konkretan ez volt mutatva mint elvaras igen jön es akkor leteper es annyi .

Kerem valaszoljanak tapasztalt közepkorúak ne tinik ....

Valahogy megalázó helyzet de úgy nez ki nem akarnak fektetni belém több energiat . Vagy alakulhat pozitivan is egy ilyen kapcsolat ?

#elvárás #nagysemmi
2017. dec. 24. 20:00
1 2
 1/19 Béla. A Király. ***** válasza:
Nem vagyok negyven, de szerintem ezek a csávók csak simán bunkók.
2017. dec. 24. 20:06
 2/19 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez nagyrészt így megy 40 felett.

Első találka pedig inkább nyilvános helyen legyen, onnan pedig amilyen kedvük van az illetőknek. Ám ne legyenek illúziód azzal kapcsolatban, hogy egy 40+ éves férfi is ugyanúgy fog udvarolni mint egy 18 éves szerény tini.

Nem kell ezen annyira meglepődni, nézd meg a másik oldalról. Erőt és energiát fektet valamibe, nem csak egy kávézás közbeni kötetlen beszélgetésből indul ki.

Vagy te talán utaznál 100 km-t mondjuk, hogy kávézz egy ismeretlennel úgy, hogy tudod semmi más nem lenne belőle? (jah, és még a kávét is fizetheti ő).

Havi 4-5 ilyen randi egy férfinak és ugrott 100.000 forintja.

Bocs, de ez a realitás.

2017. dec. 24. 20:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy 40 éves nőnek is lehet, sőt kell udvarolni, de nyilván máshogy mennek a dolgok, mint 15 évesen. Természetesen nem szükségszerű, hogy az első találkozáskor legyen szex. Aki nagyon messze lakik, azzal nem is érdemes ismerkedni, mert nem nagyon fog működni a kapcsolat.
2017. dec. 24. 20:07
 4/19 anonim ***** válasza:
Sajnos a legtöbb ilyen de akad köztük normális, csak ki kell várni.
2017. dec. 24. 20:09
 5/19 anonim ***** válasza:
Várjál egy normálisra, aki független és nem a rozsdáddal akar visszaélni
2017. dec. 24. 20:10
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ezért van az hogy én nem videózok, képet is csak azzal cserélek aki elég intelligensnek tűnik pár üzenet, levél stb után. Egy kicsit levelezünk, aztán megbeszélünk egy randit. Semleges helyen, kávézóban. Ugyanis nem fogom elsőre széttenni a lábam. Másodjára sem biztos. Nem csak szex kapcsolatot keresek, hanem egy normál kapcsolatot aminek része a szex IS.

Ha nem tetszik nekik, mehetnek Isten hírével. Aki komoly meg normális, az marad. Többnyire nem ismerkedek olyanokkal akik 100 km-re laknak, de ha mégis, akkor vagy vállalja hogy megoldja, vagy nincs értelme. Tudom, hogy ez úgy tűnik, hogy én akarom irányítani a dolgokat, de egész egyszerűen csak tisztában vagyok vele, mit tudok neki adni, és mit szeretnék kapni. Mivel gyerekem van, minden sokkal bonyolultabb, mint egy egyedülálló nő esetében. Nem azt várom el, hogy mindketten 18 évesként viselkedjünk, de egy érett férfi is udvarolhat egy érett nőnek, és az emberi értékeit is keresheti és tisztelheti....én legalábbis ilyen férfit keresek. Ha nem találok akkor egyedül maradok, nem érdekel. De nem leszek mindenféle negyvenes palik játékszere, mert ők nem képesek normál módon kapcsolatot teremteni....

N 40

2017. dec. 24. 20:15
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
El kell hajtani őket. 44 vagyok.
2017. dec. 24. 20:21
 8/19 anonim ***** válasza:

nyugi, nem mind ilyen, de a többség sajnos igen.

és ez szomorú, nem humoros.

az ilyen indításból nem lesz tartós kapcsolat. de aki komolyat szeretne tőled, azt fel fogod ismerni.

én is társkeresőn ismertem meg a férjem 2 éve, ő nem így kezdett, mint a nálad próbálkozók.

37/N

2017. dec. 24. 20:54
 9/19 A kérdező kommentje:
Most lehet elmaradott vagyok de tenyleg ha csak siman kavezik velem az semmit nem er a szamara?
2017. dec. 24. 20:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj jol !

Alapszabaly h felallitasz magadnak egy realis mercet.

Milyen ferfit akarsz?

Milyen messze lakjon max?

Mik azok ami minimum meglegyen neki (40+ evesen azert csak van mit letenni az asztalra) ?

Mik a "szabalyaid" ? (elso ket tali semleges helyen, max 1 ora, etc. pl)

Es ami meg szamodra fontos !

A lenyeg h realis legyen ne valami alomkep !

Alap adatlapot olvasol ! Ha kep, adat nincs a pasas felejtos (95% csak ingyen pinat szeretne) ha van alaposan olvasd el mit ir. Sok esetben kint van h csak szeretot keres. Kerdezz ra nyilan h hazas e? Ami erdekel azt kerdezd meg meg levelezesben chat-en.

En soha nem adok mas elerhetoseget az elso randi elott. Es van randi telefonom, emailom (nem art ha van a zaklatos pasik miatt)

Aki nem fer bele az ejted. Bocs de tul messze laksz. Bocs de nem jon be a stilusod. Bocs de nem...etc.

Randid figyeld pontos e. Mindenkeppen te valassz helyet amit ismersz es tudod h van kiszolgalas. Nezd meg h beszel a szemelyzettel! Mibe jon? Galans e? (azert egy kv vagy tea nem olyan osszeg amit ne tudjon kifizetni). Figyeld mennyit beszel es mirol. Ha vege felajanja e h haza kiser? Vagy a metroig/buszig/etc. (mondjuk en mindig azt mondom kosz kocsival vagyok) :-) Van e szemkontaktus, mosoly, nevet e...

Este ertekelj h mik a benyomasaid.

Gyorsba ennyi :-)

2017. dec. 24. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!