Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több a töketlen férfi, a másik véglet aki elő adja magát, hogy ő az atya úr isten. Miért?
8: te egy álomvilágban élsz
9: biológia órán trollkodjál, ne itt!
Utolsó: Biológia órán sajna nincs lehetőségem gyökér kérdésekre trollkodással reagálni.
De most komolyan, egy ilyen hülye kérdésre mit lehet írni ha nem trollkodást? A kérdező egy 10 éves értelmi szintjén egyetlen tengelyen értelmezi a világ összes férfiját, ami középen ketté van választva: Vagy töketlen, vagy nagyzoló kretén.
Szerinted értelmes ember fárasztja magát azzal hogy meggyőzze arról hogy talán nem binárisan működik a világ, ellentétek és szélsőértékek szerint, hanem esetleg átmenetek is vannak a spektrum egyik végéből a másikba...
Bezzeg ha fordítva lenne csak feltéve a kérdés, milyen orkán jöne a kommentek közt! :D
"Egyre több a gyermeteg, anyuci kislánya nő és a pénzéhes megélhetési rbanc?"
Körülbelül ez a szint....
huha , ha jól látom elég sokan magukra vették itt a kérdésemet (lehet nem ok nélkül) persze ,akinek nem inge...ámbár,itt lehet oltogatni egymást , se nyál se egyéb test nedvet nem vettem a falubikájától, pont ,hogy rosszul vagyok tőlük !
Nem álltalánosítok,de ha nem tudod értelmezni a kérdésem,kérlek olvasd el még egyszer !
De,jó ízűt nevettem egy két koment betyáron így szombat este !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!