Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Eléggé rossz kapcsolaton vagyok túl ami nagyon megviselt....

Viszont találkoztam egy pasival aki mindazt megadja/megadhatná nekem érzelmileg amit szeretnék.Nagyon jól elvagyunk érzem rajta,h nagyon szeretne velem lenni...

Viszont,nekem sajnos külsőre nem az esetem plusz még magasabb is vagyok szimpla cibőben is...Ha még csak az egyik lenne akkor oké...Soha nem voltam még ilyen helyzetben.Mondtam neki,h igyekszek kettőnkel kapcsolatban,de nem igérek semmit...Jó vele,de nem tudom elengedni magam érzelmileg.Szex még nem volt.

Ti mit tennétek?

2017. dec. 23. 08:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Erőltetni nem érdemes semmit.
2017. dec. 23. 08:17
 2/16 anonim ***** válasza:
41%

Őszintén? Mit érdekel téged a külseje és a magassága? Jó, még a külsőt valahol megérti az ember, kicsit. De a magasság?

Azt írod, hogy nagyon jól el vagy vele. Hidd el, ha adnál neki egy esélyt, és még jobban megkedvelnéd, beleszeretnél, akkor már az ami külsőre annyira nem tetszett, megtetszene.

Annyira röhejes az, amikor valaki a külsőre megy.

Szerinted majd te szép leszel 35-40 évesen?

Megöregszünk, és nem leszünk már olyan vonzók egyesek szemében. Ne a külsőt akard nézni, hanem nézd a belsőt.

2017. dec. 23. 08:19
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Az érzelmi rész egy dolog, a testi meg a másik. Belemész aztán egy idő után a testi vágy fog hiányozni.

Talán nem kéne most melegében egyből beleugrani egy kapcsolatba, inkább várj, amíg megnyugszol és higgadtabban tudsz dönteni.

2017. dec. 23. 08:20
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Ez így nem fog működni.

Mert éppen túl vagy egy rossz kapcsolaton, nem kell belemenni az első szembejövőbe, ami eleve nem indul jól.

Kapcsolatfüggő vagy?

2017. dec. 23. 08:28
 5/16 anonim ***** válasza:
64%

Miért lett vége az előzőnek? Ott mi volt a baj?

Ha nem vagy szerelmes vagy nem jön be ne áltasd.

2017. dec. 23. 08:30
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem most mentünk szét az exmellel lassan már 6 hónapja...Mint írtam ha csak a külső vagy csak a magasság lenne akkor nem érdekel.Soha nem voltam még ilyen helyzetben.
2017. dec. 23. 08:39
 7/16 A kérdező kommentje:

Szerlmes nem is tudnék lenni 1 hét után...

Az exem betegesen féltékeny volt,beleszólt az életembe,párszor majdnem megvert,a végén már a közömbösség volt irányomba...Kicsit olyan volt mindha skizofrén lenne...

2017. dec. 23. 08:42
 8/16 anonim ***** válasza:
81%

Értem, mindig olan társat keress aki elfogad téged a hibáiddal ha vannak és meg tud neked bocsátani és feltétlenül szeret, aki meg tud nevetettni, aki szívesen tervezné veled a jövőjét aki soha nem ütne meg, akinek te vagy a boldogság! :)

Fontos a külső is persze de van hogy változhatnak előnyükre emberek kis idővel.

2017. dec. 23. 09:02
 9/16 anonim ***** válasza:
51%
"Nekem wgyáltalán nem jött be elször a párom külsőre,de aztán jobban megismertem és már külsőre is megtetszett"...vagy valami ilyesmi mesével szoktak jönni a nők,ha valamelyik kérdés a külsőt boncolgatja.
2017. dec. 23. 09:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Annyira egyértelmű, hogy nem kéne erőltetni. Ráadásul alig jöttél ki az előző kapcsolatodból és ezt nem időben értem. Hány évesek vagytok?
2017. dec. 23. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!