Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mik a legjobb nyitó megszólítások?
Mit tudom én, ha Esztinek hívják, akkor ez:
-"Szia, de szép vagy Móni!"
-"Nem Móni vagyok."
-"Tudom, de szép se."
A "Szia" és az azt követő "mizu?" szövegekre én is immunis vagyok.
Egész sokan kezdeményeznek egy egyszerű köszönéssel. Konkrétan 3 embernek írtam ilyenre vissza, de csak azért, hogy megkérdezzem milyen sikerességgel válik be ez a szöveg (y picit b***ogatni őket), de már elkönyveltem őket nem hozzám kompatibilis lánykáknak.
Valami vicces dologgal szerintem előnyös nyitni.
pl: "X kép van rólad, és a biod is hiányzik, hogyan is írhatnék rád így valami vicces szöveggel" , " "Csevegj a pároddal", ezt a képed alól másoltam ki, de legalább nem #szijamizu".
Ezekhez hasonlókat tényleg csak akkor szoktam, amikor van 2 képe a csajnak és bio sincs.
21f
Ha nem komolyat keresel, csak annyi a dolgod, hogy írsz valami sablont, ami illedelmes, de egyértelmű és minden matchelt párodnak elküldöd, akinek a leírásában nem szerepel, hogy komolyat akar. Nekem szerepel, ezért vagy nem írok, vagy elküldöm az anyjába az illetőt, de ez pl egész korrekt volt erre a célra, ettől függetlenül:
Ha dugni akarsz, akkor ne tedd a fejed és ne húzd sem a magad, sem más idejét frappáns szövegecskékkel. Akkor van értelme beszélgetni, ha mindkét félnek ugyanaz a célja vele. Én legalábbis nyomorék dolognak tartom, ha valaki nekiáll bratyizni, miközben elvileg tisztában van vele, hogy nem vagyok kíváncsi futókalandra, ő meg csak arra kíváncsi.
"pl: "X kép van rólad, és a biod is hiányzik, hogyan is írhatnék rád így valami vicces szöveggel" "
Ezt egyszer bejátszottam, instant unmatch lett belőle :D de legalább nevettem egy jót (de tényleg, sajnálja a fene az ilyet).
Nekem ez pl bejött volna. :D
Két hibája van a dolognak: én a badoot használtam, meg már nem is használom, mert van párom. :) De ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem kell csüggedni, van, aki bírja a nyomi szóvicceket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!