Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan férfival, aki nap mint nap holttestekkel dolgozik?
Figyelt kérdés
2017. dec. 14. 20:09
11/16 anonim válasza:
Igen,en is elegetnem nehany ismerosom :D
12/16 Diavolino44 válasza:
Eddigi osszes hossztavu exem egyik vagya volt randizni, ilyen sraccal mint te, vagy egy ideig dolgozni ilyen helyen. Ez nem mindennapos, biztos vannak erdekes sztorik amiket nem hall egy atlagos srac eseten.
Ez hidd el baromi jo melo, csajozas tekinteteben, csak jol kell eloadni. Mert eleinte remisztoen hangzik, de szerintem a nok valamiert jobban vonzodnak ehhez a temahoz, mint mi ferfiak.
13/16 anonim válasza:
Simán. Ha azt csinálja amit szeret, mi közöm a munkájához? Amúgy engem is nagyon érdekel az anatómia. Felesleges emiatt aggódnod. Ez is olyan munka, mint a többi...
14/16 anonim válasza:
Ha nem lenne párom, igen. Ez is egy tisztességes munka.
16/16 anonim válasza:
Ha bevinne a munkahelyére... komolyan, mi nem boncolhattunk, "csak" anatómián vizsgáltuk a szerveket - amik természetesen más, halott emberekéi voltak. :)
Engem nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!