Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti ezek közül jelenleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ezek közül jelenleg melyik állapot (ok) ban vagytok?

Figyelt kérdés

1. Jól működő párkapcsolatban

2. Reménytelenül belezúgva valakibe, aki sosem lesz a tiétek

3. Boldog szingliként éltek és nem akartok kapcsolatot, mert sokkal jobb nektek egyedül

4. Boldogtalan szingliként éltek, de már nem akartok kapcsolatot,mert kiábrándultatok

5. Nyitottak vagytok egy kapcsolatra, de nem nagyon mozdultok ki, max közeli barátokkal

6. "Bonyolult" kapcsolatban(= dugópajtija, szeretője vagytok valakinek)

7. Karrieristák vagytok

8. Egyetemalbérletmellettdolgozó semmirenincspénzemseidőm típusok vagytok

9. Vidéken laktok(Budapest 25km-es vonzáskörzetén kívül)

10. Rossz kapcsolatban vagytok, de megszokásból nem szakítjátok meg

11. Rossz kapcsolatból kilépőben/kilépve, már keresitek/kinéztétek a következő jelöltet magatoknak

2017. dec. 9. 22:27
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

5, 7, 11

Nyitott vagyok új kapcsolatra (5), de nem ez képezi az életem és a figyelmem középpontját, néha rámjön egyfajta hiányérzet, szeretgethetnék (szeretkezhetnék?), de semmi brutális, elvagyok, boldog vagyok, nyugodt és mindent összevetve elégedett, mivel haladok az életemmel pont úgy, ahogy szeretnék is.:) Nyilván az egyéb sikeremet (7) nem áldozom be egy kapcsolatért, épp ezért itt valaki vagy beleillik ebbe a kissé elfoglalt, pörgős életbe, vagy nem, én tudok kompromisszumokat kötni, de nem sokat, és nem is akarok mindenáron. Inkább hasonló mentalitású társat keresek, akivel egy csónakban evezünk, és egymás mellett is hatékonyak vagyunk anélkül, hogy zavarnánk vagy hátráltatnánk egymást. Lényeg a lényeg, belefér az életembe kényelmesen egy párkapcsolat, tudok figyelni a másikra, inkább az akarással van a gond, nem sok ember kelti fel az érdeklődésem annyira, hogy érdeklődjek. És a korábbi rossz kapcsolatom (11) miatt nagyon megválogatom, hogy kit engedek magamhoz közel. Ingatták már meg alapjaiban az én kártyaváramat is idióta szerelmi szálak, nem bízom a véletlenre.:)

2017. dec. 10. 01:23
 22/54 anonim ***** válasza:
1 és 8
2017. dec. 10. 01:28
 23/54 anonim ***** válasza:
11-2
2017. dec. 10. 06:09
 24/54 anonim ***** válasza:

Ehh, ezen az oldalon mindenki egyetemista? A 8-ás a legnépszerűbb.

Kezdem érteni, miért kapnak a harmincas k annyi fura választ. Ez nem trollkodás, egyszerűen a válaszolók 90%-a más élet szakaszban van.

2017. dec. 10. 07:20
 25/54 anonim ***** válasza:

1 és 9.

Nekem nem szimpatikus, hogy azt mondod magadról átlagon felüli a külsőd...mindenkinek más tetszik, más az ízlése...megnéznék egy fotót rólad.

2017. dec. 10. 07:35
 26/54 A kérdező kommentje:
Az "átlagon felülit" ne szó szerint értsd. Ez csak egy szófordulat, hogy elégedett vagyok a külsőmmel. Írhattam volna azt is ,hogy tuti, király, szuper, jó, csúcs, klassz, szexi, vonzó, tetszetős, elragadó, pazar,esztétikus, szemrevaló, frankó, cool, fergeteges, pompás stb. kinézetem van.
2017. dec. 10. 08:08
 27/54 A kérdező kommentje:
Nyilván mindenkinek más tetszik, én csak arról beszéltem, hogy saját magamat milyennek látom.
2017. dec. 10. 08:11
 28/54 A kérdező kommentje:
Fotót nem küldök neked, mivel van egy jól működő kapcsolatod, aztán nem akarom, hogy a végén még elcsábulj itt nekem ;-)
2017. dec. 10. 08:14
 29/54 anonim ***** válasza:

😂 Humorod is van,az viszont szimpatikus ☺

Sok sikert a párkereséshez!

2017. dec. 10. 08:17
 30/54 anonim ***** válasza:

1

24N

2017. dec. 10. 09:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!