Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti ezek közül jelenleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ezek közül jelenleg melyik állapot (ok) ban vagytok?

Figyelt kérdés

1. Jól működő párkapcsolatban

2. Reménytelenül belezúgva valakibe, aki sosem lesz a tiétek

3. Boldog szingliként éltek és nem akartok kapcsolatot, mert sokkal jobb nektek egyedül

4. Boldogtalan szingliként éltek, de már nem akartok kapcsolatot,mert kiábrándultatok

5. Nyitottak vagytok egy kapcsolatra, de nem nagyon mozdultok ki, max közeli barátokkal

6. "Bonyolult" kapcsolatban(= dugópajtija, szeretője vagytok valakinek)

7. Karrieristák vagytok

8. Egyetemalbérletmellettdolgozó semmirenincspénzemseidőm típusok vagytok

9. Vidéken laktok(Budapest 25km-es vonzáskörzetén kívül)

10. Rossz kapcsolatban vagytok, de megszokásból nem szakítjátok meg

11. Rossz kapcsolatból kilépőben/kilépve, már keresitek/kinéztétek a következő jelöltet magatoknak

2017. dec. 9. 22:27
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:

11, de nem keresem a következő jelöltet.

A 8-as miatt rossz a kapcsolatom, és emiatt nem is fogok keresni senkit.

2017. dec. 9. 22:44
 12/54 A kérdező kommentje:
Ja, csak simán annyi a szitu, hogy nekem nincs olyan lányismerősöm, aki ne tartozna bele ezek közül legalább az egyik kategóriába. Vagyis akivel egyáltalán lehetne komoly kapcsolatban gondolkodni.
2017. dec. 9. 22:46
 13/54 A kérdező kommentje:
Jó, az 5 meg a 8 önmagában talán még nem lenne akadálya egy kapcsolatnak, csak az ilyen lányokkal max valami véletlen csoda folytán tud annyira megismerkedni az ember, hogy valami komolyabbat is akarjon tőlük.
2017. dec. 9. 22:50
 14/54 anonim ***** válasza:
0%
2,3 (tudom kissé ellentmondásosan hangzik), 9.
2017. dec. 9. 22:59
 15/54 anonim ***** válasza:
6+8
2017. dec. 9. 23:00
 16/54 anonim ***** válasza:
1, 8, 9
2017. dec. 9. 23:03
 17/54 anonim ***** válasza:
0%
5, 8, 9
2017. dec. 9. 23:08
 18/54 anonim ***** válasza:

2. Reménytelenül belezúgva valakibe, aki sosem lesz a tiétek.

Nem belezúgva, inkább rajongva. De kb. havonta mással vagyok így szóval tökmindegy.

3. Boldog szingliként éltek és nem akartok kapcsolatot, mert sokkal jobb nektek egyedül

Ja, elvagyok egyedül, nem kaparom a falat állandóan pasi után kutatva. Nem tudom mit akarok az élettől, nem tudom ki vagyok és hogy működök, csak kezdek ébredezni...dolgokkal kapcsolatban. Talán idővel mindenképp szükségem lesz valakire. De az ember csak magára számíthat és senkit sem ismerhet meg soha teljesen, bár mi emberek hasonlóak vagyunk és valahol összetartozunk de én mélyen hiszek ebben...hogy erősnek kell lenni.

5. Nyitottak vagytok egy kapcsolatra, de nem nagyon mozdultok ki, max közeli barátokkal

Nem járkálok szórakozni sehová, de nyilván nyitott lennék, csak nincs erre szituáció, hogy megvalósuljon a nyitottság.

21l

2017. dec. 9. 23:12
 19/54 A kérdező kommentje:
Én nem rinyálok, nincsenek önértékelési problémáim, nem vagyok szerencsétlen, nem érzem úgy, hogy bármi baj lenne velem és nem jövök azzal a hülyeséggel sem, hogy a "nőknek csak a pénz és/vagy jó külső kell" stb. Hanem egész egyszerűen a fenti pontok alapján le tudom vezetni, hogy nekem konkrétan miért nem jön össze egy komoly kapcsolat. Itt állok, átlagon felüli külsővel, célokkal tervekkel, jó partinak tartom magam, de mégis nagyon kevés esélyét látom, hogy összejöjjön végre egy komoly kapcsolat, pedig annyira nagy igényeim nincsenek(a külső pl. még csak szóba sem került a fenti felsorolásban).
2017. dec. 9. 23:14
 20/54 anonim ***** válasza:
1 és 8.
2017. dec. 10. 00:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!