Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ezek közül jelenleg melyik állapot (ok) ban vagytok?
1. Jól működő párkapcsolatban
2. Reménytelenül belezúgva valakibe, aki sosem lesz a tiétek
3. Boldog szingliként éltek és nem akartok kapcsolatot, mert sokkal jobb nektek egyedül
4. Boldogtalan szingliként éltek, de már nem akartok kapcsolatot,mert kiábrándultatok
5. Nyitottak vagytok egy kapcsolatra, de nem nagyon mozdultok ki, max közeli barátokkal
6. "Bonyolult" kapcsolatban(= dugópajtija, szeretője vagytok valakinek)
7. Karrieristák vagytok
8. Egyetemalbérletmellettdolgozó semmirenincspénzemseidőm típusok vagytok
9. Vidéken laktok(Budapest 25km-es vonzáskörzetén kívül)
10. Rossz kapcsolatban vagytok, de megszokásból nem szakítjátok meg
11. Rossz kapcsolatból kilépőben/kilépve, már keresitek/kinéztétek a következő jelöltet magatoknak
Hármas és ötös keveréke, nemsokára pedig majd beüt a nyolcas.
19L
Én is vidéken lakok, de nagyobb városban. Budapesten kívül is lehet ám ismerkedni, kapcsolatot kialakítani. :)
Amúgy elég vegyes. Bonyolulr kapcsolatnak nem rég lett vége és az a srác tetszik, de nem vagyok reménytelenül belezúgva. Nem vagyok se boldog se boldogtalan szingli. Jó lenne egy barát, de igazából nem vagyok magam alatt egyedül se. Nyitott vagyok kapcsolatra és gyakran járok el szórakozni (diszkóba, pubba, színházba, rendezvényekre stb. úgyhogy sokféle közegben mozgok). És még egyetemista is vagyok albérletben úgyhogy dolgozok, habár azért van szabadidőm, beleférne egy kapcsolat.
2+8+9+11
Nem vagyok egy fonyeremeny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!