Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hogy oldódik meg a randizás?
Ha a lánynak már van keresete de a fiú még tanul.
Annak a híve vagyok, hogy az első randin ő fizessen.
Utána meg fele-fele arányba.
De elég netces a dolog,mert nincs olyan jó anyagi környezetben. Így mindent nekem kell állnom??
"Szerintem az fizet, aki elhívta a másikat."
Logikus.
De mivel a férfi dolga az "elhívás", hiszen "én vagyok a nő, nehogy már én hívjam randira a másikat", ezért akár mondhatnád azt is, hogy "elvárom, hogy mindent a férfi fizessen", csak tudom az nem olyan trendi, mert akkor pénzéhesnek tűnnél.
Ez ugyanaz a helyzet, mint amikor egyetemista párom volt férfiként.
Igen, 2 választási lehetőséget hozhattam meg:
1) mindent én állok (kb 90-10 arányban)
2) csak olyan programokat szervezünk, ami mindkettőnk számára finanszírozható, egy tanulónak is van annyi zsebpénze/ösztöndíja/diákmunkája bármi, hogy egy colát, vagy mozijegyet megengedhessen magának (csak általában ezt még a szülők finanszírozzák).
Mivel a lány jól láthatóan nem a pénzre ment, ezért én az 1-es pontot választottam, én fizettem egy csomó mindent, ő apróságokat állt csak, de ezeknél próbált a lehetőségeihez mérten visszahívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!