Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért félek megismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek megismerkedni fiúkkal?

Figyelt kérdés

Még nem volt barátom, 21 éves lány vagyok. Azt tapasztaltam, hogy ha megismerkedek egy fiúval valahol, akkor utána félek "tovább menni" vagy hogy mondjam, tehát ha például felvesz msn-re és beszélgetünk, folyamatosan rettegek hogy mikor hív el találkozni, mert félek! Nem tudom megmondani, mitől, mert nem a csalódástól félek, nem volt még senkim!

Mitől lehet ez szerintetek?

2010. jún. 2. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyetemen volt szerencsém egy hozzád hasonló lánnyal... Szüleiddel milyen a viszony? ;)

Nem feltétlenül leszel te koszos ringyó, ha egy kicsit másabb vagy mint ők! Szeresd magad!

2010. jún. 2. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nyilván azért, mert még nem volt barátod. De ne félj, flörtölni és hagyd, hogy alakuljanaka dolgok!
2010. jún. 2. 11:47
 3/7 A kérdező kommentje:

A szüleim kicsi koromban elváltak, anyu egyedül nevel de apámmal tartjuk a kapcsolatot.

Mondjuk sosem volt előttem egy apa-kép mert Németországban él.

2010. jún. 2. 11:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem volt még csak egy rövid (3 hét...) kapcsolatom. De azt is ezzel szúrtam el.
2010. jún. 2. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem pont, hogy a csalódástól félsz. Attól, hogy úristen mi lesz ha mégse jön össze. Ne félj, van még más pasi a világon. Légy lazább.

üdv

2010. jún. 2. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:
ismerős a helyzet,ez ne olyan egyszerű,hoy légy lazább sajnos,ez sajnos a mai fiúkon is múlna....mondom et fiúként.
2010. jún. 2. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így voltam 21 évesen mint te. Most 23 vagyok, és 1 és fél éve vagyok egyutt a barátommal. Interneten ismerkedtünk meg egymással, mert én eléggé szégyenlős voltam a fiúk körében, és beszélgetni is féltem velük. De interneten, az teljesen más. Próbálj meg te is ott ismerkedni. Ha látod, hogy a fiú rendes és normálisakat ír, akkor találkozz vele. És ha már találkoztatok, akkor őszintén mond el neki, hogy mi a problémád, hogy félsz a folytatástól. Szerintem nem fog kinevetni. De az is lehet, hogy azért van az, hogy nem mersz tovább menni, mert még nem volt olyan fiú, aki miatt érdemes lett volna. Én is féltem, de a barátom is kicsit visszahúzódobb volt és nekem ez adott önbizalmat, hogy ő legalább annyira izgul mint én. Biztosan félsz attól is, hogy mindent jól csinálsz-e és hogy mi lesz, ha majd a fiú többet akar. De hidd el, ha az a fiú szerelmes lesz beléd, türelmes lesz veled. Majd segít, hogy feloldódj. Csak semmi képpen ne tartsd magadba a félelmeidet. Nyugodtan beszélj róla vele. (Mielőtt még szakítanál) Mert, ha nem mondod el hogy félsz, ő nem fogja érteni, hogy mi is a bajod, de ha elmondod neki, segíteni fog. Kitartást és bízz magadban! :)
2010. jún. 2. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!