Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác azt mondja, hogy nem érdekli, ha mással randizok, akkor azt komolyan úgy is gondolja?
Figyelt kérdés
Találkozgatok egy fiúval, viszont egy másik sráccal is randiztam közben, és ez kiderült. Viszont ez a fiú azt mondta, hogy őt nem érdekli, kivel találkozgatok mellette, maradunk ilyen ismerkedési szinten, elleszünk közben, de azt csinálok, amit én akarok, és az sem zavarja, ha a másik sráccal randizom közben. Ezt komolyan mondhatta vagy nem? Szemét dolog lenne ezek után találkoznom a másikkal is?2010. jún. 1. 23:38
11/12 anonim válasza:
ne is haragudj, ha én randizgatnék egy lánnyal, még nem igazán lenne semmi, és közben kiderülne hogy ő mással is randizgat, attól a pillanattól kezdve nem tudnám komolyan venni a lányt. nem lenne rá szükségem, hogy belészeressek aztán nem engem választ. amíg többel is találkozgatsz, semmi komolyat ne várj egyiktől se.
12/12 anonim válasza:
Azért mondhatta, mert nem érdekled komolyan vagy mert ezzel feljogosítva érzi magát, hogy ő is találkozzon közben mással. Lehet az is, hogy tényleg ennyire nyámnyila, bár ezt nem tartom valószínűnek. És még az, hogy azt csinálja, mint az emberek többsége: játszmázik. Mond valamit és közben teljesen mást akar. Ha elég okos vagy, akkor érzed, hogy mi a célja. Lehet, hogy azt mondja, hogy nem zavarja, közben meg szeretné, ha csak ő lenne... Próbáld megfejteni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!