Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác azt mondja, hogy nem érdekli, ha mással randizok, akkor azt komolyan úgy is gondolja?
Figyelt kérdés
Találkozgatok egy fiúval, viszont egy másik sráccal is randiztam közben, és ez kiderült. Viszont ez a fiú azt mondta, hogy őt nem érdekli, kivel találkozgatok mellette, maradunk ilyen ismerkedési szinten, elleszünk közben, de azt csinálok, amit én akarok, és az sem zavarja, ha a másik sráccal randizom közben. Ezt komolyan mondhatta vagy nem? Szemét dolog lenne ezek után találkoznom a másikkal is?2010. jún. 1. 23:38
1/12 anonim válasza:
Hát nem tudom nekem ha ilyet mondanának elgondolkodnék rajta hogy az a pasi biztos komoly kapcsolatot akar vagy csak néha összejönni 1-1 éjszakára. :S
2/12 A kérdező kommentje:
Egyelőre semmi komolyról nincs köztünk szó, csak találkozgatunk. De hogyhogy nem zavarja, ha egy másik sráccal is találkozgatok közben? Főleg, hogy ismerik egymást.
2010. jún. 1. 23:44
3/12 anonim válasza:
Lefordítom neked:
Tetszel, de szerelmes nem vagyok. Ha akarod dughatunk. Ha akarod megpróbálhatjuk. Ha nem, akkor nem, annyira nem érdekel.
egy fiú
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi. :D És ha a másik fiúval is találkozgatni fogok továbbra is, ugye nem fog kiakadni tényleg?
2010. jún. 1. 23:49
5/12 anonim válasza:
a, nem akar kapcsolatot, csak d*gni
b, nem akar korlátozni, mert ilyen rendes/még ő sem tudja, mit akar tőled, viszont ha komolyra fordulnak a dolgok, úgyis elvárja majd, hogy "szakíts" a másikkal
c, ő is találkozgat valaki mással
d, totális lúzer, aki bármibe belemegy, csakhogy a közeledben lehessen.
6/12 anonim válasza:
Vagy rendes akar lenni, és azt akarja hogy neked legyen jó. Ezért nem szól rá semmit. Én is szoktam olyat mondani, ami nekem fáj, de a másiknak pedig az a jó.
7/12 anonim válasza:
hát úgy nemigazán fog komolyan venni...
8/12 anonim válasza:
Ha nem is mutatja ki, a belsőjében még fájhat neki.
9/12 A kérdező kommentje:
De mikor kiderült az előző randi, bocsánatot kértem tőle, majd ő lazán annyit mondott, hogy nem érdekli a dolog. Eleinte nem hittem el neki, de annyit magyarázta, míg kénytelen voltam - tényleg nem zavarja?! Csak nehogy rámhagyja, majd erre hivatkozva, hogy találkozgatok a másikkal, lerázzon. :S
2010. jún. 1. 23:57
10/12 anonim válasza:
Pedig könnyen megtörténhet. És egy másikkal a háttérben milyen komoly kapcsolatra számítasz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!