Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfüggő vagyok? Miért nem megy nekem a laza randizgatás?
Nem csináld. Koncentrálj magadra. Én is ilyen voltam az elsőm után. De sikerült kitörnöm. 19L
Kor/nem?
Te legalább túl tudsz lépni gyorsan.
Én egy évig szenvedtem az exem miatt, addig elképzelni sem tudtam volna mást, aztán akkor jött egy srác. Szerelmes lettem belé, 2 hónap után dobott, mert ő nem érzett úgy.. most újra nem tudok mást elképzelni és kezdek reményvesztett lenni :')
Mások azért ismerkednek "csak úgy" általában, mert nem vágynak semmi komolyra. Legalábbis akivel én találkoztam és egy kicsit is tudott lazán ismerkedni, az mindig csak szexelni akart volna, vagy haverkodni, vagy semmit. Egyszerűen más mentalitással keres komoly kapcsolatot az ember (kivéve, mikor valakiben közben alakul ki ez az elgondolás), mint mondjuk az ilyenek, akik maradnak a felszínen. Pont azért, mert maradnak a felszínen, ez pedig egy értelmes kapcsolatnak bocs, de nem táptalaj.
Szerintem tök normális, hogy óvatos vagy, komolyan gondoltad, kicsit bele is élted talán magad, ő nem váltotta be a reményeket, a következőnek meg már van olyan feelingje, mintha kezdődne előről az "ördögi kör". Hagy magadnak időt. Nem kell mindenkiben a szemetet keresni, meg a hátsó szándékot, de miért lenne az baj, hogyha neked több idő és indok kell ahhoz, hogy valaki felé nyiss? Jól van ez így, nem kell mindenkinek kiszolgáltatni magad, annyira nem jók az emebrek, hogy ez járható út legyen, ez az igazság. A másik, miért akarsz olyan lenni, mint a többi? Annyira szánalmas már, hogy dugig vagyunk pszichopatákkal, akik hobbit űznek az érzelmi kapcsolatokból. Jól vagy így, nehezebb lesz párt találni, de biztos lehetsz benne, hogy minőségibb, mint ez az "olyan laza vagyok, hogy szétesek" módi.
"Mások akik csak úgy ismerkednek, de nem ragadnak bele mindig a kapcsolatba"
Ez nem mindenkire igaz. Néha nem árt szünetet tartani, legalábbis, ha ne érzel semmit, akkor ne erőltesd. Nem vagy kapcsolatfüggő attól, hogy nem randizol minden jött-menttel. Nem a laza-mindenkivel-randizgatás teszi, hogy értékes kapcsolatra lelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!