Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a randizgatás szabályai?
A múltban többször is elkövettem azt a hibát, hogy beleugrottam egy kapcsolatba anélkül, hogy esélyt adtam volna a normális ismerkedésre.
Görénység egyszerre több emberrel is ismerkedni?
Ha randizunk, mik azok a tényezők amik még beleférnek abba, hogy ne lépjem át azt a határt, amikor a másik fél már ùgy érezhetné, ez már kapcsolat?
A pasik hogy éreznének ha őszintén megmondanám, hogy előbb csak hosszabb ismerkedésre vágyom?
"Görénység egyszerre több emberrel is ismerkedni?"
Igen, az, pláne huzamosabb ideig.
"Ha randizunk, mik azok a tényezők amik még beleférnek abba, hogy ne lépjem át azt a határt, amikor a másik fél már ùgy érezhetné, ez már kapcsolat?"
Meghitt esték, összebújások, csók...Biztos élvezetes lenne a partnernek arra gondolni, hogy a héten ő már a harmadik randipartnered, és nem az utolsó :D
Ha meg ennél kevesebb történik, akkor te valójában csak "barátkozol", míg a partnerednek nagy eséllyel te vagy az egyetlen jelöltje (romantikus indíttatással), ezt nevezik hülyítésnek, kihasználásnak, vagy ahogy tetszik.
szerintem nem jó ötlet egyszerre több emberrel ismerkedni. csak belebonyolódik az ember. én is csináltam, de sosem lett jó vége.
én örülnék a hosszabb ismerkedésnek, mert nekem is arra van szükségem.
az, hogy mi számít kapcsolatnak az meg nagyon változó.ezt meg kell beszélni.
Sosem csináltam ezt és igazából egyet értek azzal hogy nem helyes semilyen esetben sem a másikkal szemben. Érdekes azonban hogy a média mekkora mértékben súlykolja az ellentkezőjét. Kíváncsi voltam hogy ez tényleg működik e a valóéletben, de ezek szerint nem.
:)
Négyes, nem fogalmaztam teljesen egyértelműen, de a lényeg nem a testiségen van feltétlenül (pár ha a sokadik randin sincs csók, az szerintem sokaknak rossz jel).
Na mindegy, a lényeg, hogy ha őszintén közli ezeket valaki az első randin, akkor nincs gond, legfeljebb a másik visszatáncol. Csak meg kell erre adni a lehetőséget neki, szerintem ez így korrekt.
Ez az, hogy rossz jelnek vélik, pedig nem az. Ha meg mégis lesz, mert meglépem, mert kell - mert különben "rossz jel" akkor a csók lesz rossz mert "rossz" mert "nincs benne semmi érzelem" - 3 találkozás után hogy lenne? Főleg ha a kettő között nincs sok kontakt és nem telt el csak 1 hónap (se)? Meg én nem is vagyok jó benne, szóval halasztom amíg lehet... :(
Nagyon nem korrekt amit csinálsz, mert valójában egy meghívásos castingot tartasz,ahol majd egyszer lesz eredményhirdetés. Ez úgy lenne tisztességes, hogy közlöd az igényeidet,hogy minek kell megfelelni és Te mit adsz cserébe milyen feltételek mellett. Sok tini csaj csinál ilyet, mert élvezik, hogy a fiúk körberajongják őket és nekik semmi más dolguk nincs mint fogadni a sok bókot és udvarlást. De ez nem a párkapcsolatokról szól, ez szimpla flörtölés, ezt nem lehet randizásnak sem hívni.
Ilyenkor az lenne a legtisztességesebb, ha első pillanatban közölnéd a sráccal, hogy te a 4 rajtszámot viseled, és rajtad kívül még 6 jelentkező van a hétre. Aki ennek ellenére bevállalja, hogy küzd a kegyeidért azzal érdemes találkozni.
38F
Ha sok emberrel akarsz ismerkedni akkor olyan helyekre kell lemenni szórakozni, ahol sok a férfi és kötetlenül beszélgetni tudsz. Legyen az baráti kör, természet járás, társastánc(milonga,salsa), és máris férfiak közelébe kerülsz anélkül, hogy kihasználnád őket. Ha elhívnak randira akkor az sokkal kötetlenebb, mint akivel először találkozol. Remélem segítettem...
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!