Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ír az első randi után, mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval , akivel neten beszélgettünk, tök szimpi jól elvoltunk , meg is csókolt, aztán nem írt, már 2 napja ennek,nemtudom ezt hova tenni, mit csináljak?!2017. nov. 26. 22:38
11/23 anonim válasza:
Nincs az az aranytól csöpögő szuper pasi, akire én írnék a randi után, az biztos!
12/23 anonim válasza:
Én biztos keresnélek sokszor akkor meg lehet az lenne a baj vagy te nem olyan vagy?
Némelyiklányba pont az indítja be a vonzalmat ha nem keresi a férfi vagy épp lerázza.
Ha szerelmes a férfiés egyből kiadja magát akkor meg sokszor a lány adja ki az útját vagy lerázza.
Talán ettől fél a kliensünk is.
13/23 anonim válasza:
Semmit ne csinálj. Ha nem ír, akkor nem ír. Ennyi volt.
Tuti nem írnék neki.
14/23 anonim válasza:
írj rá h mi van. Legalább kideríted mi a helyzet és nem fogsz ezen pörögni.
18/23 A kérdező kommentje:
Meg nem volt ma fent facen... de van egy olyan erzesem hogy ez annyi volt :(
2017. nov. 27. 12:48
19/23 anonim válasza:
Mi lenne, ha ráírnál most te?
Írtad, hogy eddig mindig ő keresett, szerintem egy próbát megérne, aztán a reakciójából úgyis következtethetsz.
20/23 anonim válasza:
Látom vannak nők, akik szeretnek helybe menni a pofonért!
Mi nem világos?
A pasi addig tudott jelentkezni, míg nem találkoztak, azóta viszont nem.
Ez nem egyértelmű?
De csak nyugodtan irkálj neki Kérdező, ha szeretsz megalázva lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!