Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ír az első randi után, mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval , akivel neten beszélgettünk, tök szimpi jól elvoltunk , meg is csókolt, aztán nem írt, már 2 napja ennek,nemtudom ezt hova tenni, mit csináljak?!2017. nov. 26. 22:38
1/23 anonim válasza:
Nem akar folytatást ennyi. Max még egyszer utoljára ráírhatsz, aztán ha arra sincs válasz, akkor hagyd a fenébe.
2/23 anonim válasza:
Állítólag három napon belül szoktak írni. Ez nálam így szokott lenni, úgyhogy írhat még. Vagy később is. Nincs jelentősége hogy mikor.
3/23 anonim válasza:
Budapestiek vagytok vagy messze laktok egymástol?
5/23 A kérdező kommentje:
Talalkozas utan egyaltalan nem beszeltunk nem is irt es en se irtam neki egyszer sem ...
2017. nov. 26. 22:55
6/23 anonim válasza:
A push and pull technikát nyomatja. Most éppen a "push" üzemmódon van a sor. Teret és időt ad neked, hogy mélyüljenek benned az érzések, ill. a hiányérzet. De türelem, ha minden jól megy, nemsokára jön a "pull". :D
7/23 anonim válasza:
Férfinak kell írni. Ha nem ír adj inkább esélyt olyannak aki értékel téged..
8/23 anonim válasza:
Nincs rá szabály. Teis írhatsz neki nyugodtan.
Ha arra nem válaszol ,akkor hagyjad.
En párommal az első két hónapban csak találkozár elött kerestük egymast ,ami hétvégén volt.
Nem írkálos meg telefonálgatós. Nincs pl faceja se. Mégis jól alakulnak a dolgok.
n25
9/23 anonim válasza:
Állítólag van egy ilyen 3 napos szabály a férfiak között. Én senkire nem írtam első randi után. A férjem rögtön első randi utáni éjszaka írt, hogy ezt megismételhetnénk.
10/23 A kérdező kommentje:
Igazabol holnap ra akartam irni ... eddig amig beszelgettunk mindig o keresett engem , de igy elbizonytalanodtam hogy nem keresett a talalkozas ota,arra szamitottam hogy irni fog de hat nem...
2017. nov. 26. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!