Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Úgy érzem itt az ideje hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem itt az ideje hogy bevalljam az igazat neki. De hogyan tehetném meg?

Figyelt kérdés
Most teljesen elvesztem. Találkoztam egy nagyon kedves ámde félénk sráccal. Az a visszahúzódó típus, aki nem mer igazán kezdeményezni. Első látásra beleszerettem. Egyszer beszélgettünk és azóta MSN-en tartjuk a kapcsolatot. Szinte minden nap beszélünk egymással. Úgy érzem nagyon jóban vagyunk de az ismerősök azt mondták még várjak ezzel. Így is tettem de úgy gondolom ideje színt vallanom neki. Nem tudom, ogy csak egy barátnak tart e sok közül vagy remélhetek többet is? Mit tehetnék? Hogyan mondhatnám el ezt neki?
2008. okt. 23. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a leghatásosabb módszer az őszinteség.

Mondj el neki mindent töviről hegyire.

2008. okt. 24. 01:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell egyszerre. Hívd el moziba, enni-inni, kirándulni először.
2008. okt. 24. 02:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha ilyen félénk, lehet, hogy élőben máshogy viselkedik. Msn-en keresztül mindenki más lehet egy picit, több mindent kimer írni magából valaki, mivel elég személytelen.

Szóval mindenféleképpen előbb találkozzatok élőben megint, sétálgassatok, mérd fel, hogy "élőben is szereted-e". Hosszúhétvége van, vágj bele! :) Jó időt mondanak! :)

famerilla.

2008. okt. 24. 09:00
 4/5 A kérdező kommentje:
"Élőben" már találkoztunk és beszélgettünk is. Valójában én előbbről ismerem mint ő engem és azóta tetszik. Az utolsó válaszolónak valóban igaza van msn-en tényleg többet mer beszélgetni (azt állítja nagyon rossz témaindításban:)) De mint már mondta tényleg nagyon személytelen és ha már valaki elmondja a másik félnek az érzéseit azt inkább szemtől szembe tegye. Március környékén fogunk ismét találozni egy rendezvényen. Mivel sajnos nem itt lakik és még annyira nem is kérdeztem rá erre a dologra a kirándulásos ötlet megbukott
2008. okt. 24. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:
a kezedbe kell venni az irányítást.A hugom egy hasonló helyzetben volt,aztán nem lépett és nem lett az egészből semmi mert a srác se mert........szal csak bátran
2008. okt. 24. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!