Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tehetném még romantikusabbá a közös esténket?
elviekben augusztus 12-én nagy csillaghullás lesz és arra gondoltam meglepem a barátom. arra gondoltam, hogy a kertben leterítek pokrócot, viszek gyertyákat és mécseseket, csokit és szőlőt viszont nincs további ötletem kajára és innivaló. nem vagyunk felnőttek, ráadásul itthonra terveztem így a bor és pezsgő valamint további alkoholos italok kilőve sajnos.
válaszaitokat előre köszönöm :)
igen, szülők itthon lesznek, az enyémek...
a pizza viszont tényleg jó ötlet még én is megsüthetném :DDD
csak nem akartam kólát vagy valami ilyesmit választani ://
Bárcsak lenne kivel néznem... *_* Nekem már akkor tökéletes lenne. :D
17/L
A masszázs tényleg nagyon jó ötlet!
Esetleg ha meg tudod oldani vigyél ki a kertbe kis hangfalat és tegyél be valami halk, romantikus zenét, vagy olyat, amit mindketten szerettek.
A pizza is jó ötlet, de lehet akár más süti is, a lényeg, hogy olyan legyen, amit mindketten szerettek.
Hidd el, összebújva az ég alatt nézni a csillaghullás minden egyéb nélkül romantikus lesz! De egy jó masszázzsal, mécsesekkel, halk zenével fokozható a romantika:)
16/L
köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok :)))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!