Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak ki hogy áll ahhoz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ki hogy áll ahhoz, ha a második randin már van szex?

Figyelt kérdés

Távolság miatt úgy jönnek össze a randik hogy egymásnál alszunk, első alkalommal nem volt semmi csak össszebújtunk, de nem tudom hogy második alkalommal érdemes e egyáltalán várni...

Hogyha jó a szex és amúgy is komolyat akartatok, akkor az már nem oszt nem szoroz hogy most 1 hét vagy egy hónap után nem? Ha meg nem akar komolyat akkor meg ha olyat típus mindegy meddig várok mert úgy is csak arra fogok kelleni.

Ha meg szörnyű a szex nincs miről beszélni...=D

2017. nov. 25. 18:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
anál még ne legyen se facial
2017. nov. 25. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

A barátnőm három férfival is ezt csinálta. Az első sráccal a harmadik randin szexelt. Aztán a pasas otthagyta a fr__ba mert nem vette komolyan,kicsit könnyelműnek tartotta. A második és a harmadik sráccal is hamar lefeküdt. A randik óráit összeszámolva nem volt meg a 15 óra sem. Egyikből sem lett semmi, a srácok egyszer kétszer meghúzták és kidobták. Finoman szólva ri_nak tartották. Utána ment a sírás a barátnőm részéről. Normális kapcsolata azért nem volt még,mert széttárja azonnal és tipikus buta liba.

Ma már rosszban vagyunk,leginkább az ilyen jellegű hisztik miatt. Nem bírtam elviselni amikor nekem panaszkodott. Egye meg amit főzött.

Én nem tudnám komolyan venni azt aki 2-3-dik randi után már ba__ni szeretne velem. Pomtosabban lehet,nem baj ha működik a kémia, és ez érezhető,de max csókig mehetnénk el. Amíg nem ismerem, csak felszínes dolgokat tudok róla,addíg nincs szex. Kicsit mélyebb ismerettség utàn egy két hónap alatt "kiismertem" "megismertem" annyira,hogy tudjam akarok-e tőle többet vagy sem. És akartam. Két barátom is volt így. Komoly kapcsolat.

A mostani párommal is már 5 éve együtt vagyok. Szex pl csak 3 hónap után volt. Nem bántam meg! Tudtunk várni,nem minden a szexről szól!!!

De...én konzervatív ember vagyok.

L

2017. nov. 25. 19:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Túl gyors a számomra.
2017. nov. 25. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!