Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti randiznátok olyan pasival, akinek nincs se hobbija se baráti köre?
Mit értesz hobbi fogalma alatt? Én pl. imádok főzni, de attól nem érzem hobbimnak. Imádok olvasni, de az sem a hobbim (de meghalnék, ha nem olvashatnék).
Gondolom, a "nincs hobbija" nem azt jelenti azért, hogy f...át vakarja egész nap munkaidő után.
A TV, netezés is lehet érdekes, ha nem moúnika show-t néz, vagy ostoba meme-ket a neten egésznap, hanem inkább cikkeket olvas ott, vagy bármilyen érdekes tartalmat, és jó mūsorokat néz, amirõl szintén lehet beszélni.
Egy barátom van 10 éve, nagyon ritkán találkozunk. Nincs olyan hobbim mint a horgászat, foci, sörözés, kártyázás stb. (igaz barkácsolni szeretek)
Nem értem miért kell kiterjedt baráti kör, és olyan hobbi ami sok nőt az őrültebe kerget.
Sok nő ismerősöm alig látja a párját ezek miatt és ezért panaszkodik.
Vannak nők akiknek semmi nem jó.
Akkor mije van? Egy ilyen mivel tölti a szabadidejét? Az életét? Miről lehet vele beszélgetni? Miről van egyáltalán normális véleménye a "nemtomon" meg az "ezegyszaron" kívül?
Az, hogy nincs baráti köre, érdekli a fenét. Nekem sincs, mert szétszóródtunk, többségük már házas, van, aki babázik, kéthavonta látjuk egymást... De hobbi? 8-12 órát dolgozik (végzettsége van egyáltalán?), 8-at alszik. Mit csinál a maradék idejében, ugatja a holdat? Ne már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!