Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-28 éves csajok kalandból, szórakozásból ismerkednek 22-23 éves sráccal? Vagy miért lehet ez?
Azt tapasztalom az életben és ez normális ilyen fiatalon, hogy a srác idősebb 1-5 évvel, tízből kilencszer és mindig ezt várom/képzelem el, ezért csodálkozom ha nem így van. Ilyen korban szinte egy férfi sem akar családot, gyerekeket sem. Nem vagyok egy szuper Casanova, de azért egy nőknél lúzer szerencsétlen sem.
A Tinder másfél éve van a telefonomon és tavaly egy 24 és egy 28 éves lánnyal is szexeltem róla. Az egyikkel egy alkalom volt, a másikkal viszont találkozgattunk kb 2 hónapig. Idén tavasszal is volt egy 28 éves lány. + Most ismerkedem egy 25 évessel, aki abszolút annak a jeleit mutatja, ami előfordul éves szinten, hogy szinte biztosan lesz valami, csak nem kell elkúrni, mert kb ő nyomul.
Mitől lehet ez? Úgy képzelném, hogy egy 25 éves csajt mondjuk a 26-harmincpár éves férfiak érdekelnék, vagy egy 28 éves csaj már családot akar és a 30 feletti férfiak közt keresgél, akik közt szintén többen olyanok. Nyilván nem bánom ezeket, csak mégis ezek az élmények VIRTUÁLISAN arcon vágtak, mert nem gondoltam hogy ilyen van. (14-15 évesen szerelmes voltam a 40-es angoltanárnőmbe, ott is nyilván végül nem lett semmi, ezért sem adok sok esélyt az ilyen gondolatoknak, régi élmények miatt.)
mert gondolom a külsőd ott van, és vagy magas vagy, sportolt, vagy vékony-izmos.
vagy babarc, vagy bármi amibe belehabarodnak.
ne furcsáld ezt, örülj neki!
jah es adhatnal pár tippet
26/F
4: Köszi az első fele amit írtál, az tényleg ad választ erre, amit kérdeztem. Viszont én sem bulikázom, évente párszor járok csak és a csajokat is Tinderen ismertem meg. A csendes estéket szeretem én is. A 6 évvel idősebb csajjal is sokszor az volt, hogy átjött, megnéztünk egy-két filmet, közben szexeltünk, bújtunk, ölelkeztünk, pizzát rendeltünk, nálam aludt és hétvégén itt volt 16 órát másnap délelőttig, stb. Nem nagyon vagyok az a bulizós én sem.
3: Helyes arcúnak mondott és magas, de kisfiús vagyok ja (utóbbi negatív a legtöbb nőnél). Ha külsőre a top 5%-ban nem is vagyok benne, de a top 25%-ban azért igen szerintem a férfi mezőnyben.
1: Erre írtam, hogy gyerek, család? Én nagyon szeretnék több gyerek apja lenni, de majd csak 30-35 évesen, egy tőlem lehetőleg 5-10 évvel fiatalabb csajjal tudom elképzelni.
Hát én komoly kapcsolatra is ismerkednék 20-23 éves férfiakkal. Volt 22 évesen 17 éves barátom, akibe szerelmes voltam.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!