Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedés után keresheti a lány a fiút?
Figyelt kérdés
Tegnap este találkoztunk egy buliban(igazából kitartott hajnalig), jól éreztük magunkat, hazakísért, számot cseréltünk, viszont úgy érzem hogy ő talán bizonytalan volt abban hogy bejön e nekem ténylegesen, mert bevallom kicsit gyámoltalan voltam. Ha holnap estig sem jelentkezik, akkor nyugodtan felhívhatom én is...nem? 22/L2017. nov. 23. 21:13
13/13 anonim válasza:
Úgy tudsz magadon segíteni, ha egyszerűen, világosan, egyértelműen kommunikálsz, gondolkodsz és cselekedsz.
Ne kombinálj, ne keress másodlagos jelentéseket, ne taktikázz, ne játszmázz. Adj egyértelmű jeleket és üzeneteket, és te is csak az egyértelmű üzenetekből vonj le következtetéseket.
Akarsz valamit --> teszel érte. Nyugodtan hívd fel a srácot, ha szeretnél vele találkozni. A legnagyobb ostobaság már ilyenkor taktikázni és kivárni, meg számolni a napokat.
Ha pedig attól tartasz, hogy gyámoltalan képet festettél magadról, nyugodtan lehet erről is beszélni. Ha megosztod vele ezt a "gyengeségedet", akkor te felszabadulsz, ő pedig megérti, hogy miért viselkedtél úgy, mindeközben pedig ismerkedtek és közelebb kerültök egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!