Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismerkedés után keresheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedés után keresheti a lány a fiút?

Figyelt kérdés
Tegnap este találkoztunk egy buliban(igazából kitartott hajnalig), jól éreztük magunkat, hazakísért, számot cseréltünk, viszont úgy érzem hogy ő talán bizonytalan volt abban hogy bejön e nekem ténylegesen, mert bevallom kicsit gyámoltalan voltam. Ha holnap estig sem jelentkezik, akkor nyugodtan felhívhatom én is...nem? 22/L

2017. nov. 23. 21:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem keresed már meg ma este?

Felhívod, hogy milyen jól érezted tegnap magad, érdeklődsz iránta, hogy kipihente-e valamennyire magát.

2017. nov. 23. 21:15
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Tiltja a kódex.
2017. nov. 23. 21:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Kicsit tartok attól is hogy csak arra kellettem volna, aztán ezzel igazából csak leégetem magam...
2017. nov. 23. 21:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Szörnyen rossz ember ismerő vagyok...sajnos sokszor csak későn tűnik fel ami másnak alapból egyből szemet szúr.
2017. nov. 23. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem varj holnap estig, es holnap utan reggelt kuldj egy uzenetet
2017. nov. 23. 21:28
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Küldj neki egy sms-t. pl. "Sikerült túlélni a tegnap estét?"

Ha érdeklődik irántad akkor válaszol rá, ha nem, akkor nem ír.

Talán így kevésbé cikibb, mintha telefonba kéne neki elutasítania...

Ha érdeklődik irántad, akkor kezdeményezzetek még egy találkozót, ami nem buli, hanem tudtok beszélgetni.

Így kiderülhet a valós szándéka.

2017. nov. 23. 21:46
 7/13 anonim ***** válasza:
"Ööö... te melyik csaj vagy?"
2017. nov. 23. 21:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha-ha kedves utolsó=D
2017. nov. 23. 21:55
 9/13 anonim ***** válasza:

vonj be vki jobb ember ismerőt

is it possible?

2017. nov. 23. 22:00
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudok ilyen embert...
2017. nov. 23. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!