Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előfordult veletek, hogy első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult veletek, hogy első randin szex utána kapcsolat lett belőle? Vagy az csak egy kaland is maradt?

Figyelt kérdés
2017. nov. 21. 09:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tobb csak szex lett belole, mint kapcsolat, ez teny, DE! eddig ketto komolyabban is gondolta. Ez amugy eletszakasz es szelyisegfuggo is, arrol nem beszelve, hogy mennyire vagytok odaig egymasert mar elsore. Barmi lehet, szerintem az ember ezt megerzi nagyjabol, neha mi nok azonban hajlamosak vagyunk magunkat jobban beleelni, mint a ferfiak. Remelem en is hozzajarultam valamennyire a reprezentativ mintahoz :)
2017. nov. 21. 17:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Én akkor még nem gondoltam, hogy komolyabb lesz. Aztán 3 héttel később mégis hozzám költözött.
2017. nov. 21. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!