Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti is "leblokkoltok" az elso randin?

Nekem ez olyan, mint mikor nagyobb közönségnek tartok előadást. Miközben készülök, nagyon érzem a feszkót, aztán amint ott vagyok, valahogy ez a para megszűnik, és minden olyan lazán, természetesen jön, amiatt sem aggódom, ha butaságot mondok, könnyen tudok beszélgetni, pörgősnek érzem magam, élvezem, hogy a másik is jól szórakozik velem, és figyelhetek rá... :) Csak arra nem szabad gondolnom, hogy vajon mit gondol a másik rólam, vagy mi nem tetszik vajon neki.
A második randi még kicsit ilyen, de utána abszolút nem érzem. Szexnél sem feszengek, mert annak ellenére, hogy nekem nagyon nem tetszik, amilyen vagyok "odalenn" és amilyenek a melleim, tudom, hogy ennél már csak az rosszabb, ha elkezdek pipiskedni meg szégyellősködni, ezzel felhívva a figyelmet külön a dologra. Aztán mikor látom rajta, hogy még mindig tökre vágyik rám a másik, ez a gondolat is elillan, és felszabadult tudok lenni a relatíve kevés tapasztalatom ellenére. Pedig (szégyen vagy sem) voltam már én is úgy valakivel, hogy pár napja ismertük egymást.

Nekem ez nagyban a partnertől függ. Alapjában véve magabiztos lány vagyok és mindig tudok miről beszélgetni és az a jó, ha a pasi mégmagabiztosabb, és még nálam is többet beszél, olyankor én is hamar feloldódok. De ha a pasi zavarban van, csendes vagy ilyesmi, akkor nekem is nehezebben megy...
21L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!