Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Mennyire érdekel titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyire érdekel titeket milyen márkájú a párotok autója?

Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 18:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
Ha a gyerekülést abba tesszük, akkor a megbízhatóság, márka egyaránt nagyon fontos. A japán autókat preferálom, olyat is vettem. Ismerkedés szakaszban nagyjából mindegy is.
2017. nov. 17. 19:02
 12/26 A kérdező kommentje:
4es csúnyán le lett pontozva 😂
 13/26 anonim ***** válasza:
Felőlem aztán tömegközlekedéssel is járhat. De ha van autója, a márka érdekel a legkevésbé.
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Pont nem érdekel.

Ha karbantartja, és fen tudja tartani tőlem buszt is tarthat.

2017. nov. 17. 19:13
 15/26 anonim ***** válasza:

# 13

Végre valakit a halottaskocsi sem zavarna bizonyára:)

2017. nov. 17. 19:14
 16/26 anonim ***** válasza:

#15 Örülök, hogy egy mondatból megismertél! Különleges vagy ;)

(#13)

2017. nov. 17. 19:17
 17/26 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem érdekel. Egyébként sem szólnék bele.

23N

2017. nov. 17. 19:39
 18/26 anonim ***** válasza:
38%

Az én csajomat érdekelte, audi, vagy német autót kellett volna szereznem, vagy legalább is sportos fazonút, mert szerinte az "pasis", ellenben a majd 30 éves ütött kopott, de lényegileg tökéletes toyotámmal. De sajna én az autót csak a-b-be közlekedésre használom, azt is csak télen vagy ha nagyot kell szállítani, amúgy meg motor, ami szintén nem tetszett neki, mert csak 500-as, és " az egy tinifiúnak jó" (nem gáz hogy egy tinifiú nem is vezetheti legálisan, mert több mint 46 lovas, így korlátlan jogsi kell hozzá, amit 24 éves kortól lehet megszerezni), és "egy férfinak legalàbb 600-as motorja van", de hát a motort is élvezkedésre, meg közlekedésre használom, nem mutogatni.

Egyébként a nőket azért érdekli hogy milyen autó, mert ebből belőhető a célpont pénzügyi helyzete, na meg lehet a barinőknek is dicsekedni, hogy milyen jó pasija van

2017. nov. 17. 19:53
 19/26 anonim ***** válasza:
57%

Az utolsó mondatodig minden tetszett, megmosolyogtam. :)

Az utolsó mondattal viszont nem értek egyet. Nő vagyok, és fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül egy autó. Se használt, se új. Meg ma már mindent hitelre lehet venni, így eléggé félre is lehet lőni a pénzügyi helyzetet illetően.

2017. nov. 17. 20:34
 20/26 anonim ***** válasza:

# 16

Köszönöm, díjaztak már e jelzővel meg persze sok mással is!

Te sem maradsz le úgy látom;)

2017. nov. 17. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!