Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vigyek a lánynak?
2x találkoztunk a következőre felhívott magához, hogy filmezzünk egyet (nem olyan lány, biztos nem lesz túl komoly dolog, de egy csók remélem elcsattan majd :) )
a lényeg, mit vegyek neki? kellene valamit vinnem azért, nem? 18f
Én elsőre ilyenre gondolnék, amit közös megbeszélés után lenne érdemes: üdítő, kóla, rágcsálni való, bár ezt neki illene inkább ""állni" ő hívott meg.
Talán tőled már egy szál virág, csokival tök illedelmes lenne, de ne vörös rózsa! Esetleg egy üveg bor
Én rágcsáknak örülnék inkább, filmezés közben majszolós vagyok.
De valami jelképes bon-bon, merci/toff is akár.
Akkor vigyél egy egyszű bonbont vagy valami bort, esetleg egy kis ajándék, valami maci, vagy valaminfinom sütemény, esetleg somóli galuska..találj ki valamit. :)
Vagy..hmm...vigyél neki KFC-t, vágj fel neki, hogy voltál bátor bemenni a Király utcai KFC-be. :D
nem merek, a végén még bevert képpel kell hozzá mennem :D
szerintem akkor veszek rágcsát azzal talán nem lövök mellé, nem akarok sokat sem költeni, nehogy azt higgye meg akarom venni, mozi volt, kávézás, mindent én álltam eddig, azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!