Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as 40es férfiak, mit szólnátok ha egy 20-25 éves lány elkezdene közeledni felétek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel nem vagytok pénzesek, átlag ember módjára éltek! Csakhogy elkerüljük ezt a pénz témát.
Tehát hogyan reagalnatok rá? Szexuálisan ingerelne titeket vagy el tudnátok képzelni vele kapcsolatot? Természetesen normális dolgozó vagy tanuló lányrol beszélünk.
2017. nov. 16. 17:07
11/12 mikeXxX válasza:
Csak komoly kapcsolatot keresek ezért oda kéne magát tegye rendesen . 38f
12/12 anonim válasza:
Szexuálisan biztos izgató lenne, de tartós kapcsolathoz nagyon össze kell jönnie mindennek. 15 év feletti korkülönbségeknél már nagyon kijön hogy máshogy gondolkodnak, más életszakaszban vannak. Nekem is van 20 évvel fiatalabb nőbarátom, nagyon csinos, az a klasszikus 9/10, aki csak azért nem 10, mert nem vagyok belé szerelmes. Szeretem, nagyon jó társaság, de nem mindennapra, maximum ha ő maradna az utolsó nő a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!