Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a lány, akivel randiztok ilyen dekoltázzsal menne a találkára?
2017. okt. 1. 18:38
3/17 anonim válasza:
Semmit. Mint mindig ilyen esetben, elővenném az elemes nyálszívót, és beraknám a számba.
4/17 anonim válasza:
Körülnéznél, hogy vajon ki az a szerencsés fickó, akivel randija van!? :-/
6/17 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy mennyi egy éjszaka? Aztán otthagynám más 'szerencsès pasinak'.
7/17 Heart of Darkness válasza:
Arra gondolnék, hogy valami másról nagyon el akarja terelni a figyelmem.
8/17 anonim válasza:
Találka után 5percel vinnèm ágyba
9/17 anonim válasza:
Nekem ez kicsit túlzás lenne, ráadásul nem nagyon tudnék eligazodni rajta, hogy pontosan mit vár el tőlem.
Ugye egy ilyen ruha felkérő keringőre legalább is a legtöbb férfi számára, aztán amikor megtesszük a szükséges lépéseket, akkor mi vagyunk a mocskok, hogy csak szexelni akarunk...
Én inkább láb és fenék párti vagyok, de ezt nehéz lenne nem 'észrevenni'.
10/17 A legrosszabb válasza:
Először is körbenéznék, hogy hol van a "balássó ertéel klupponthu" kandi kamera, vagy a röhögéstől behugyozásig fetrengő barátnők, vagy a 120 kilós izomstrici futtatója. Aztán nem is venném komolyan a "randit", maximum egy üdítő kifizetek és semmi több, szépen befejezettnek nyilvánítanám az egészet. Különben a #2-es hozzászólóval értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!