Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden reggel mikor iskolába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden reggel mikor iskolába megyek elmegy mellettem egy fiú. Egy idő után felfigyeltem rá, vagy 2 hét után. Hogy viselkedjek, hogy ne rontsak el semmit?

Figyelt kérdés
És kiderült ugyan abba az iskolába is járunk egy évvel nagyobb nálam. Egyik reggel mikor vártam a barátnőmet elment melletem rámnézzet mosolygot és köszönt. Neten messengeren elkeztünk beszélni ma együtt mentünk suliba nekem tetszik nagyon kedves meg rendesnek tünik. 3 napja beszélek vele..szerintetek mi tévő legyek?
2008. okt. 23. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele tovább! Kérdezheted pl. a kedvenc foglalatosságait... ha van közös, már nyert ügyed is van!
2008. okt. 23. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:
oké de azért mert van benünnk valmi közös azért nem biztos h minde jól megy.. amúgy 15 éves vagyok ő 16
2008. okt. 23. 17:16
 3/4 anonim válasza:

Így igaz, nyugodtan beszélgess vele tovább.

Azonban az osztályon, iskolán belül létrejött kapcsolatokkal érdemes körültekintőnek lenni, hiszen még akár évekig egy közösség tagjai lehettek:

csak akkor lehet felelősségteljesen fejestugrani egy ilyenbe, ha érzi (na nem fellángolásból, hanem mélyről jövően) a két fél, hogy a Jóisten is egymásnak teremtette őket.

Nálatok, ha jól látom, nem ez van, tehát jobb időt hagyni egymás megismerésére, kipuhatolni, milyen jellegű kapcsolatra vágyik a másik;

és amikor már biztos, hogy mind a ketten ugyanarra vágynak, akkor 'tovább lépni', a vonzalom testiekben való kifejezése (akár már a kézfogás is ebbe a körbe tartozik, a csók és az eggyéválás pedig különösen) felé.

De csak azért, hogy 'ne veszítsd el őt', ne menj bele idő előtt olyanba, amihez kell, hogy meglegyen az összhang, különben utána éreznéd rosszul magadat.

Légy hű önmagadhoz!

Minden jót kvánok neked!

2008. okt. 23. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a vállaszt mert réjöttem , hogy hogy rontottam el eddig dolgokaat . Pl h 2 nap után emgmontam a srácnak , hogy tetszik ő is azt monta én is enki de semmi se lett belöle ..de el is felejtettem ez azt jelenti enm tetszet igazán . Meg az a baj türelmetlen vagyok de ezért harcolni fogok .mien jó lenne ha mindeki ilyen jó vállaszokat adna!! köszönöm megfogadom a tanácsot:)
2008. okt. 23. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!