Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mit szólnatok, ha ilyen üzenetet kapnátok?
Van egy lany, par hete kezdtünk beszélgetni. En irtam neki, hogy szimpatikus, es talalkoznek vele. Neki kisse gyors a tempo, de beszélhetünk róla. Ennyit irt. Azota viszont minden nap irunk egymásnak, hol én, hol ö. Sok a közös téma.(gondolom en, ha nem lennek szimpatikus akkor nem irna, vagy lerazna.)
Szoval ha ezt irnam neki: ,,mien furcsa, minden nap beszélünk, mint ha egy par lennenk, pedig meg nem is talalkoztunk 😁"
Ehhez mit szólnatok?
Inkabb ne?
szerintem ne írj ilyet
viszont ha párhét után sem akar találkozni, akkor gondolkozz el azon, hogy tényleg akar e tőled többet, vagy csak rabolja az idődet
"Mien"
Itt jönne a letiltás.
Inkább NAGYON ne. Nem vagytok egy pár. A röhögős smájlit meg felejtsd el.
Huhh, azt hittem, én vagyok túl finnyás, amiért kiakasztott a "mien", inkább nem is kukacoskodtam, de látom, nem csak nálam csapja ki a biztosítékot :D
Amúgy igen, elég creepy, nekem volt egy ismerősöm, aki konzekvensen ilyen stílusban kommunikált, le is tiltottam egy idő után, ijesztő és nyomulós volt.
(#1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!