Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék barátnőt szerezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Mások szerint helyes vagyok, de sajnos elég kicsiaz önbizalmam... Bepróbálkoztam pár jó csajnál, de mind1ik lepattintott... :S 14/F
2010. máj. 31. 18:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
a tini csajok csak az idősebb pasikra buknak ( tapasztalat) vagy a b*zi emófélékre. úgyhogy ezt beszoptuk.(tisztelet a kivételnek) 14/f
2010. máj. 31. 18:07
 2/18 anonim válasza:

14 éves vagy!! Légy türelemmel, és ne akarj minden áron

"jó csaj" barátnőt! Szerintem várj még egy kicsit, és keress olyan lányt, aki nem csak azt veszi figyelembe, hogy nézel ki...

2010. máj. 31. 18:08
 3/18 A kérdező kommentje:
Jah, énis ezt tapasztaltam... :S De csak van olyan csaj, aki nem a b*zi emósokra bukik??? Mert eddig sosem volt szerencsém... :S
2010. máj. 31. 18:10
 4/18 anonim ***** válasza:

könyörörgöm írj egy privit és adok pár msn címet, mert engem meg zaklatnak :D

15/f

2010. máj. 31. 18:10
 5/18 A kérdező kommentje:
Ritka szerencséd van :P
2010. máj. 31. 18:13
 6/18 anonim ***** válasza:

deh nem, mert egyik sem az esetem :) akit meg szeretek, az meg mást szeret.... nah bonyolult :D

15/f

2010. máj. 31. 18:15
 7/18 A kérdező kommentje:
Írtam privit.
2010. máj. 31. 18:17
 8/18 anonim ***** válasza:

szerintem nem kellene ennyire görcsösen erőltetned ezt a dolgot,nem maradtál még le semmiről.Nem az a lényeg,hogy milyen hamar lesz kapcsolatod,hanem az,hogy az a kapcsolat "minőségi" legyen :).Az,hogy lepattintanak,sose vegyen el az önbizalmadból,az még nem jelenti azt,hogy nem vagy helyes-nekem sem az esetem minden egyes pasi,akit helyesnek tartok,ez a tinilányoknál meg nagyon is működik.Amúgy nem irigylem a mai normális tizenéveseket,amilyen "divat" van.Szóval ne aggódj,eljön majd minden ha itt lesz az ideje.

21/L

2010. máj. 31. 18:21
 9/18 anonim ***** válasza:

Hát én egyáltalán nem bukok az emósokra..Inkább az aranyosokra:)

Amúgy írhatsz privit,ha akarsz,szívesen beszélgetek veled:)

13/L

2010. máj. 31. 18:29
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha sokat jársz pecálni, akkor lehet egyszer rád köszönt a szerencse és kifogsz egy süllő helyett egy sellőt, aztán görbüljön az a bot.
2010. máj. 31. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!