Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit tesztek, ha el akartok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tesztek, ha el akartok felejteni valakit?

Figyelt kérdés

Nem exről van szó, hanem olyasvalakiről, aki nagyon vonz, de teljes mértékben tiltott gyümölcs.

Tudom, hogy nagyon éretlen kérdés, én sem gondoltam, hogy ennyire szenvedni fogok valaki miatt, de sajnos mégis ez a helyzet.

2017. nov. 13. 23:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyszerűen felejtek. Ha eszembe is jut, mosolygok az emlékén, és elengedem. Mára már nem fáj, annyira.

Sokat segít, hogy nem találkozunk, ha rajtam múlik soha többé.

Ő is tiltott gyümölcs.

2017. nov. 14. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne bővebben, mert erre így csak azt lehet mondani, hogy ne foglalkozz vele és ne menj a közelébe.
2017. nov. 15. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!