Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nagyon szemétül szoktatok viselkedni azzal, akit el akartok felejteni?
elkerülöm de nem hiszem hogy ez a szemétség kategória
nagyon-nagyon meg kell bántson szándékosan az az illető, akit el akarnék így felejteni
Nem feltétlenül. Legszemétebb húzásom ilyen esetben annyi volt, hogy közöltem a problémám és hogy nem érzem magam hibásnak, azt követően pedig megkértem, hogy törölje a számom. Azt követve pedig én is töröltem minden személyes infót és beszélgetést vele kapcsolatban.
Persze ettől még megértem, ha valaki elkezd ilyen esetben bunkózni, de az inkább azért van, mert vár egyfajta válaszreakciót amire aztán reagálva kikeveredhettek egy olyan helyzetbe, ahonnan visszaállhat minden a régibe. Azaz az ilyen típusú szemétkedés szerintem általában inkább egy utolsó próbálkozás az adott viszony megmentésére. De persze lehet rosszul gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!